Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις πληροφορίες. Το θέμα είναι ότι πριν αφήσω τον δέκτη στο συγκεκριμένο σημείο έκανα όλα αυτά που λέτε και τελικά το μέγιστο σήμα για όλους είναι εκεί. Οπότε δεν υπάρχει λόγος να το περιστρεφω.οποτε το κάνω βγαίνει το ίδιο αποτέλεσμα. Εκεί που είναι δηλαδή, είναι ότι καλύτερο. Σύμπτωση; Προφανώς... Εγώ όμως την κάνω την δουλειά μου χωρίς κόπο. Ερώτηση: χθες έπαιζαν λαϊκά στους 1008. Ποιος ήταν; Επιπλέον δεν ακούω εδώ και καιρό τίποτα στους 1125.
Χθες στους 1386 Ράδιο Μακεδονία, από την καρδιά της Μακεδονίας. Όπως πάντα δυνατά, όταν κλείνει το παδα. Ταυτόχρονα λίγους khz πιο πριν πάλι βόρεια Ελλάδα.
Συγχώνευση: Παρ 23 Ιουν 2023, 20:41
Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!
Συγχώνευση: Παρ 23 Ιουν 2023, 20:43
Μην παρεξηγηθω. Έχετε δίκιο σε ότι λέτε. Εμένα όμως εκεί ακούει σε απόλυτο βαθμό καλύτερα ο δέκτης. Ούτε χιλιοστό παραπέρα.
Συγχώνευση: Παρ 23 Ιουν 2023, 22:36
Παρότι δεν ταιριάζει στο θέμα του φόρουμ ...πριν 10 λεπτά εμφανίστηκε στον ουρανό πάνω από την Αργυρούπολη στην περιοχή του πλαισίου, πάνω από την Βουλιαγμένης, σειρά από φωτάκια μεγάλου μήκους, κινούμενα, τα οποία έσβησαν μόνα τους. Επειδή δεν τα είδα πρώτος αλλά κλήθηκα να τα δω από άλλο άτομο, δεν έχω παρανοήσει ακόμη. Άγνωστη ταυτότητα; Ναι. Ανθρώπινο;ίσως. Πάντως έμοιαζε με 100 κόκκινα φώτα αεροπλάνων σε απόλυτη ευθεία.τιποτα άλλο. Κατεύθυνση από Άλιμο προς άνω Γλυφάδα. Καιρός να επιστρέψω στις ραδιοφωνικές αναφορές όμως..πριν χαζεψουμε εντελώς και αρχίσει δούλεμα του τύπου: ήταν ο Άγιος Βασίλης με το έλκηθρο...παρόλα αυτά, αληθές και περίεργο . Ίσως να ήταν και οι δορυφόροι του ιλον μάσκ, άλλα τέτοια τέλεια σειρά κ ξαφνικά έσβησαν;; Μπορεί. Προτιμώ την εκδοχή του Αγίου Βασίλη..