Ωραίες λήψεις Μπάμπη. Διευκρίνιση για τους 828khz: παλιότερα υπήρχε εκεί εκπομπή από Κορυδαλλό . Έμαθα ότι χάλασε η κεραία του και τελείωσαν οι εκπομπές. Εδώ και λίγο καιρό εμφανίστηκε ο αστρικός Καλλιθέας. Σηματαρα και αυτός, όπως και ο προηγούμενος ο κορυδαλλιωτης. Εσύ λες ότι σκέφτεσαι να πάρεις κεραία 100ευρω. Υπάρχουν πολλές. Για εμένα η πιο καλή λύση αν έχεις άπλετο χώρο είναι το να βάλεις δύο μονωτηρες σε δύο πασαλακια στην ταράτσα και να τραβήξεις χοντρό χάλκινο σύρμα ως δίπολο ή μονοπολο. Απλά πράγματα.Καλη γείωση, για να μην φας τίποτα ανεπιθύμητο και είσαι άρχοντας. Παρόλα αυτά εγώ επιμένω χωρίς κεραίες. Κάποτε έλεγα: θέλω να ακούω τα πάντα. Αδύνατον. Τώρα λέω: θα ακούω αυτά που μπορούν να έρθουν στο σπίτι μου. Τα υπόλοιπα είναι κοροϊδία. Με κεραιαρα θα ακούς Τασμανία. Όχι Ελλάδα. Ε και; Ανθρώπινη ματαιοδοξία θα μου πεις. Θεμιτό κ αυτό. Καλές λήψεις από το ανεμοδαρμένο Ελληνικό Αττικής. 729, 873, 945, 972, 1188, 1224, 1296, 1305, 1386 και κύκλωμα στους 1620 οι ισχυροί αυτή την στιγμή εδώ.
Συγχώνευση: Κυρ 21 Ιαν 2024, 09:52
Είδα χθες ένα δέκτη κινεζικό γύρω στα 230 με μπλουτουθ ίντερνετ όλες τις μπάντες εξωτερικές συνδέσεις και κεραία κλπ κλπ. Δεν ξέρω όμως τι πουλιά πιάνει. Από εμφάνιση διαμάντι