Κρις ευχαριστώ για όλες τις διευκρινίσεις.
Το παδα στους 1386 όντως κλείνει γύρω στις 21.00μμ. Έχω παρατηρήσει όμως ότι ανοίγει και πάλι για αδιευκρίνιστο λίγο χρόνο περίπου 2 ώρες αργότερα. Δεν ξέρω τι τρέχει. Συμβαίνει πάντως. Μετά κλείνει μέχρι την ώρα που ξανα ανοίγει για εκπομπή διάρκειας.
Τα άσχημα τώρα. Σήμερα πήγα και γύρισα δύο φορές πάνω κάτω την διαδρομή Άλιμος Ελληνικό Αχαρνές. Πουθενά δεν άκουσα παδα. Σε καμία συχνότητα. Πουθενά. Άκουσα 729, 945, 972, 1188, ίσως και κάποιον άλλο. Παδα πουθενά. Που είναι εκείνη η ωραία εκπομπή που είχα αναφέρει στην συχνότητα 1206;;; πουθενά πλέον. Εντυπωσιακό!! Δέκτης αυτοκινήτου. Γυρίζω σπίτι στο Ελληνικό λίγο μετά τις 21.00μμ. Βάζω παδα 1296. Ακουγόταν βέβαια στο τεκσαν, έχοντας αποκτήσει όμως μια ισπανική ομορφιά. Πάλι αγκαλιά με τον Ισπανό δηλαδή. Πιο δυνατο το παδα, αλλά με θόρυβο σαν να ανοίγει πόρτα πλοίου κ να βγαίνεις κατάστρωμα, οπότε κ ακούς το κλασικό βου βου βου βου του ταξιδιού, καθώς φυσά ο αέρας. Εννοείται πως υπάρχουν σταθμοί στην μπάντα. Εννοείται πως δεν είναι και η καλύτερη μετάδοση αυτή την ώρα. Αν όντως πάντως πάει ιονοσφαιρικα μακριά, ίσως θα έπρεπε να τον ακούμε σε κάποιο sdr Ελλάδας ή εξωτερικού. Όπως και να έχει...αν τα βατ είναι γύρω στα 75 που λες (τα μισά των 150) πάλι υπάρχει θέμα. Για εμένα είναι θέμα καθαρής συχνότητας. Πρέπει να βρει καθαρή συχνότητα.καλη συνέχεια σε όλους.
Συγχώνευση: Τρι 30 Ιαν 2024, 22:30
Όσο για το τζεμινι 945, μάλλον τα λες καλά. Πατάτες έχω, πεπόνια έχω...διαλεχτε....