στο ελλαντα θα αργήσουμε να ακούσουμε ελληνικά από drm....
Πολύ ενδιαφέρον το ποστ με το drm. Αν και γενικά φοβάμαι ότι θα αργήσουμε να ακούσουμε Drm και σε πολλές άλλες γλώσσες. Κι αυτό, γιατί όπως έγραψα πιο πάνω, πολλές χώρες έχουν ήδη αποφασίσει ότι το Drm δεν τραβάει και έχουν αποσυρθεί. Συγκεκριμένα η γερμανική ραδιοφωνία έκλεισε και αποσυναρμολόγησε έναν πομπό πριν από ένα χρόνο. Πιο παλιά υπήρχε ένας κοινός πομπός Deutsche Welle, BBC ο οποίος από ότι βλέπω έχει ήδη κλείσει. Γι' αυτό μου κάνει και εντύπωση που παίζει ακόμη εκεί η ισπανική ραδιοφωνία (δεν είναι;) και οι Ρώσοι (για τους Ινδούς ήξερα). Οπότε ξαναποστάρω εδώ το πιο ενδιαφέρον καρέ από το βιντεάκι
Τον ιταλικό και τη Νυρεμβέργη επίσης το θεωρώ δύσκολο να τους λάβει κανείς σε μεγάλη απόσταση.
Πάντως, γενικά αυτό που προκαλεί εντύπωση στο Drm είναι ότι μετά από τόσα χρόνια δεν έχουν καταφέρει να κυκλοφορήσουν δέκτες στην αγορά. Ο μόνος τρόπος είναι να «πειράξεις» ένα ραδιόφωνο και να το συνδέσεις με υπολογιστή. Αλλά έτσι χάνεται τελείως η πρακτική του χρήση, αφού αν έχεις υπολογιστή, μπορείς κάλιστα να ακούσεις τον ίδιο σταθμό μέσω ίντερνετ. Άσε που μπορεί ο υπολογιστής να περνάει παράσιτα στη λήψη βραχέων. Εκτός αν δεν έχεις ίντερνετ, αλλά πάλι, πολύ μάταιο μου φαίνεται.
Ή για παράδειγμα την παρα-άλλη βδομάδα πάω Νυρεμβέρη, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να καταφέρω να κουβαλήσω όλη τη συνδεσμολογία μαζί μου για να κάνω τη λήψη