Θείε Λουξ, αν και σε έχω ακούσει κάποιες φορές σε συνομιλίες σου, χωρίς να ξέρω περιοχή σου και χωρίς να σε μετρήσω, θα σε μετρήσω σήμερα αν ανοίξεις κάπου στους 1700-1710, όπου βρεις κενό, κατά τις 11 το βράδυ. Βγες και βάλε δύο τραγούδια και ανέφερε και όποτε μπορείς το χαρακτηριστικό σου.Φόρτωσε με τις δυο τρεις διαφορετικές ισχείς σου και θα σου πω αναλυτικά για όλες. Αν σε ακούσω (ελπίζοντας και σε καλό σχετικά πέρασμα) θα έχεις άμεση ενημέρωση από εδώ μέσα.Τον τριπολιτσιώτη κρατικό θα τον κοιτάξω, αν υπάρχει.Χθες πάντως άκουγα σε σύντομο πέρασμα αργά το βράδυ στους 1314 έναν ρουμάνο και άλλους δύο να τσαλαπατιούνται μεταξύ τους, αλλά δεν έδωσα βάση, αφού έψαχναψηλά για τους ερασιτεχνικούς που με ενδιαφέρουν περισσότερο.Όπως είδατε δεν αναφέρω κι άλλες κρατικές συχνότητες, αν και υπάρχουν.Θα αρχίσω να τις βρίσκω και να τις αναφέρω.Αν θέλετε μου αναφέρετε αν εκπέμπει ο Βόλος ή άλλες ΕΡΑ στα μεσαία και συχνότητες για να τσεκάρω επίσης και αυτές.Τώρα δεν μπορώ να δω τίποτα επειδή δουλεύω και δεν είμαι σπίτι.Μετά τις 10:15 επιστρέφω για ακουστήρι.Παράκληση για τους ερασιτέχνες να αναφέρουν τόπους και χαρακτηριστικά τους, ώστε να ενημερωθούμε κι εμείς που δεν θεωρούμε αυτονόητο το ποιον ακούμε, αφού δεν ανήκουμε στους συνομιλούντες ερασιτέχνες που σας ξέρουν χρόνια.Χαιρετίσματα σε όλους.