Το θέμα λοιπόν δεν είναι να υπάρχει απλά ένας σταθμός μόνο για να υπάρχει αλλά να μπορεί και να βλέπεται!
Leila (αγαπημένο τραγούδι του Eric Clapton παρεμπιπτόντως) καταρχάς να σε ευχαριστήσουμε για την πολύ καλή ενημέρωση!
Κατά δεύτερο θέλω να μου λύσεις τις εξής απορίες αν φυσικά θέλεις και δύνασαι:
1. Με ποιο σκεπτικό κατετάγη το Πέλλα TV στους σταθμούς της δυτικής Μακεδονίας ενώ ανήκει στην κεντρική? (ο νομός λαμβάνει από Χορτιάτη εκτός της Αλμωπίας που έχει την Κάτω Κορυφή)
Ήταν απλά θέμα στενότητας συχνοτήτων?
2. Γιατί για τη δυτική Μακεδονία επελέγη μόνο η Κέλλα και όχι κάποιο άλλο Κ.Ε. με μεγαλύτερη κάλυψη (π.χ. Μεταξάς, Βίτσι) ή δεν δόθηκε κάποια μέριμνα να γίνει εκ προοιμίου ένα SFN από 2-3 σημεία εκπομπής ώστε να βλέπουν τα τοπικά τους όλοι οι νομοί!
Τοιουτοτρόπως με ποια λογική επελέγη ο Καγιάς για όλη την ανατολική Μακεδονία, ενώ γεωγραφικά είναι το Κ.Ε. με τη μικρότερη και πιο ανεπαρκή κάλυψη?
Τι λογική έχει να εκπέμπει ένα κανάλι ενός νομού όταν δεν θα μπορεί να λαμβάνεται στις περιοχές στις οποίες απευθύνεται αλλά σε άλλες?
Κάποτε το ΕΣΡ έριχνε καμπάνες για τις εκπομπές εκτός νομού, τώρα τι έγινε?
Γιατί εντάξει να γίνουν περιφερειακά τα κανάλια, και πολλά το αξίζουν, αυτό όμως με τον περιορισμό σε νομούς άσχετους μεταξύ τους τι λογική έχει? Δεν μπορούσαν να γίνουν SFN ή να χρησιμοποιηθούν και άλλα Κ.Ε?
3. Θα γίνει όντως SFN μεταξύ Χορτιάτη και Φιλιππείου? Μου φάνηκε περίεργο που μας θυμήθηκαν οι ιθύνοντες εμάς τους "'άτυχους" των δυτικών συνοικιών....