->καλησπερα, τωρα το προσεξα, οι συντεταγμενες για την ελασσονα σίγουρα δεν είναι αυτες που εχουν δωθει στον χαρτη, εκει υπαρχουν μονο 2 κεραιες κινητης τηλ. Οι κεραιες μεσα στην πολη ηταν στραμενες νοτιοδυτικα κι οπως βλεπω μαλλον κοιτουν την βερδικουσια.. δε νομιζω να ειναι τοποθετημενες οι κεραιες ολες στο ιδιο σημειο γιατι ο αντ1 στο 55 τον εκανα ληψη ακομα και στο βελεστίνο...
->η θεση του κεντρου εκπομπης για κεφαλοβρυσο ελασσονας ειναι 39μ 52' 42.32"Ν 22μ06΄22,24"Ε, διπλα στον δρομο ελασσονας - γρεβενων... στην βαλανιδα ερχοταν ελαχιστο σημα απο αυτο το κεντρο εκπομπης οπου ερχοταν ποιο καθαρα το πηλιο
Βασίλη έβαλα τις συντεταγμένες κατά εκτίμηση από την αναφορά σου ότι βρίσκονται δυτικά της Ελασσόνας,
αλλά και από τις συντεταγμένες που δίνει για την Ελασσόνα το σχέδιο ψηφιακής εκπομπής του κύριου Καψάλη!
Αν και εκεί το σύστημα συντεταγμένων είναι διαφορετικό από του Google Earth και βάζοντάς τες εκεί μου έβγαλε ένα σημείο άσχετο, οι πιο κοντινές "κεραίες" ήταν αυτές που επέδειξα!
Κι αφού ξέρεις τις τοποθεσίες των Κ.Ε. αφού τις έχεις δει, καλύτερα δίνε τις συντεταγμένες από την αρχή να μην βάζω κι εγώ κατά εκτίμηση!
Για τη Βερδικούσα τώρα μου φαίνεται απίθανο να είναι οι κεραίες της Ελασσόνας εκεί, μιας και το υψόμετρο είναι περίπου 900μ και το σχέδιο Καψάλη μιλά για υψόμετρο 540μ που συμπίπτει με το σημείο που επέδειξα!
Βέβαια κι εγώ έχω απορία που να είναι συγκεκριμένο το Κ.Ε!
Κάτι άλλο:
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
Συνδεθείτε πάνω από τον Τύρναβο, μήπως ξέρεις τι είναι?
Τέλος έχεις καμιά ιδέα τι εκπέμπει για το Δαμάσιο Τυρνάβου?