Ηλία μου σ' ευχαριστώ ΠΑΡΑ πολύ για την εκπληκτική αναφορά!
Πραγματικά με βοηθάς και το εκτιμώ πολύ!
Επειδή όμως πραγματικά πιστεύω ότι είσαι άνθρωπος που μαθαίνει γρήγορα και σωστά και το έχεις αποδείξει περίτρανα μέχρι τώρα θα σου πω το εξής:
Είδες πώς το τοποποίησα το post σου πιο πάνω???
ΕΤΣΙ πρέπει να κάνεις τις αναφορές!
Να είναι στρωτές και κατανοητές για να τις καταλαβαίνει και ο κόσμος που τις διαβάζει, αλλά και εσύ να δείχνεις ωραία εικόνα προς τα έξω!
Αυτό το κατεβατό σε μία παράγραφο, με λέξεις χωρίς κενά σαν μπουρδούκλωμα αδικεί και εσένα μια πιο πολύ τον ΚΟΠΟ σου που με τόση αγάπη και μεράκι κάνεις για όλους εμάς εδώ!!!!
Στο λέω εντελώς φιλικά και είμαι 100% σίγουρος ότι η επόμενη αναφορά σου θα είναι ΑΨΟΓΗ!!!!
Όχι για μένα που δεν είναι κόπος να τις φτιάχνω, αλλά για σένα που μου έχεις δείξει ότι σου αρέσει να μαθαίνεις και να διορθώνεσαι και σου αξίζει έπαινος για αυτό! Μακάρι να ακολουθούσαν όλοι το παράδειγμά σου!
Τώρα κατά τ' άλλα!
Οι περισσότερες συχνότητες που έλαβες στη Λυκόφη είναι από εκείνο το Κ.Ε. αλλά τα 42 ΕΤ3, 52 Θράκη ΝΕΤ και 63 MEGA είναι κατά πάσα πιθανότητα από Πύθιο μιας και θα ήταν απίστευτη σύμπτωση να είναι στις ίδιες συχνότητες στη Λυκώφη!
Πράγμα το οποίο μας φέρνει στο γνωστό μου ερώτημα, του πόσο αχρείαστα είναι τα τόσα υπερτοπικά Κ.Ε. των 2 Watt όταν θα έπρεπε οι κεραίες του Πυθίου να είναι πολύ ψηλότερα!
Είχαν καλή εικόνα τα κανάλια? Για το STAR καμία εντύπωση δεν μου κάνει η απουσία του!
Αυτό το Κ.Ε. πάντως για να μη λαμβάνεται ούτε καν στο Σουφλί θα πρέπει να έχει πολύ αδύναμους πομπούς (σαν τις Φέρες) και σίγουρα δεν θα καλύπτει ούτε το χωριό Δαδιά (το οποίο και είμαι σίγουρος πως θα επισκεφτείς)!
Τώρα για το Σουφλί!
ALPHA έλαβες!
Είναι το μαύρο στο 29, προφανώς θα έχει πρόβλημα ο δέκτης ή η κάρτα!
Μπράβο πάντως το Σουφλί! Και αρκετά κανάλια και ωραίες συχνότητες!
Χάθηκε ο κόσμος να υπηρχε ένα ισχυρότερο Κ.Ε για να μην καπαρώνονται συχνότητες που δεν λαμβάνονται ούτε στα 2 χλμ έξω από το Σουφλί?
Αυτά προς το παρόν!