ο Heat, όσον αφορά τα προβλήματα απ'τη χτεσινή βροχή, επιδιορθώθηκε χτες το βράδυ, λίγο μετά από την ώρα που έγραψα την τελευταία απάντησή μου σε αυτό το θέμα. Γενικά, όμως, η ισχύς του προς τα ανατολικά είναι πεσμένη. Προς δυτικά είναι κάπως καλύτερα, όπως είχα διαπιστώσει σε μια επίσκεψή μου στην Κομοτηνή την Πρωτομαγιά.
Ο Ελληνικός 88.9 είχε επιδιορθωθεί το βράδυ, γι' αυτό και δεν τον έβαλα στη λίστα με τους προβλημστικούς σταθμούς
Το 2ο και κανονικά όταν παίζει, πάλι δε στέλνει σήμα δυτικά. Από το Σάββατο, όμως, έχει πρόβλημα και αναβοσβήνει ο πομπός ανά ένα δευτερόλεπτο
Για τον Maximum FM 93.6 δεν ξέρω τι συμβαίνει. Στο στερεοφωνικό μου με εξωτερική κεραία FM βγαίνει χάλια εδώ και μέρες, τη στιγμή που όλοι οι άλλοι βγαίνουν κανονικά, Στο κινητό και στο mp3 ο 93.6 ακούγεται κανονικά. Να έχει πρόβλημα το tuner του στερεοφωνικού μου μόνο στους 93.6 και πουθενά αλλού;
94.8 μάλλον μόνο με το exciter βγαίνει, δεν εξηγείται αλλιώς αυτή η τόσο χαμηλή ισχύς.
96.1 και 96.6 ακόμα off
Το Κανάλι 5 μάλλον στέλνει σήμα προς δυτικά. Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς η περιορισμένη εμβέλειά του στα ανατολικά.
100.4 ακόμα φέρον
100.7 το κλασικό θέμα στην ισορροπία
Μάριε, πόσον καιρό λείπεις από την Κομοτηνή;
Το 1ο πρόγραμμα έχει πόσους μήνες που είναι χωρίς RDS. Αν θες, κάνε έναν κόπο να διαβάσεις το θέμα, γιατί γράφω πότε σταμάτησε το RDS. Πάντως, ακόμα να επιδιορθωθεί το πρόβλημα στον ήχο που έχει εδώ και κάτι μέρες.
Συγχώνευση: Πεμ 28 Μαΐ 2015, 11:42
Κανονικά οι 94.8 Dee Jay και 100.4 Eurosky