Σίγουρα
Συγχώνευση: Πεμ 30 Ιουλ 2015, 16:59
Σήμερα πήγα για μπάνιο στην παραλία κάτω από την εκκλησία του Αγίου Ανδρέα και η απομόνωση του Sky 100.7 σε συνδυασμό με την ισχυρή λήψη του 100.6, επέτρεψαν να ανοίξει το RDS (Ο κωδικός PI είναι 3208)
Βιντεάκι με τη λήψη του TRT FM από την Αίνο που περίμενα να το λάβω πιο δυνατά, γιατί το 98.3, που είναι και αυτό από εκεί, καμπάνιζε (Ο κωδικός PI του TRT FM είναι 3201)
Γενικά στο σημείο εκείνο πέφτει λίγο η Πλάκα (οι λήψεις είναι σαν να γίνονται σε εσωτερικό χώρο) και λόγω του ότι είμαστε πιο δυτικά δυναμώνει η Θάσος. Τα κρατικά σταματούσαν όλα στην αυτόματη αναζήτηση αν και μόνο το 104.7 ήταν εντελώς απαλλαγμένο από παράσιτα (δε μου άνοιξε, όμως, η στερεοφωνία). Από ιδιωτικά δε σταματούσε κανένα, πλην του Στόχου, τον οποίο αποτύπωσα σε βίντεο
Συγχώνευση: Πεμ 30 Ιουλ 2015, 19:36
Τώρα με το spirit έχω πωρωθεί στις λήψεις με το κινητo και βρήκα ένα τέλειο σημείο στο σπίτι μου, στο οποίο σημείο η Πλάκα, το Uzunköprü και η Κεσσάνη περνούν πανίσχυρα. Ίσως το σήμα από τα δύο τελευταία Κ.Ε. να είναι πιο ισχυρό και από αυτό που λαμβάνω με την εξωτερική κεραία! Τράβηξα και βίντεο σε αυτόματη αναζήτηση (θα έκανα και σε χειροκίνητη, αλλά ανησυχούσα για τη μνήμη) το οποίο θα ανέβει αύριο!
![headset :headset](https://forum.satleo.gr/Smileys/SLF/headset.gif)