Καλησπερα στο forum .Eπειδη γνωριζω τον ιδιοκτιτη του polis 102,6 αλλα και τους Τεχνικους του ( οι οποιοι εχουν μεγαλη εμπειρια απο οτι ξερω στον χωρο του Ραδιοφωνου ) παω αρκετα συχνα εκει .. τους εκανα και εγω την ιδια ερωτηση με τον Νεκταριο και μου απαντησαν τα εξεις .
Η αλλαγη απο το Πυθιο εγινε για τους εξεις λογους .Το 102,8 δεχοταν συνεχεια παρεμβολες απο το metro 102,6 (πλαινες) ,αλλα και απο το 103 Tουρκικο ...και ειχαν πολλα παραπονα απο την Ορεστιαδα και το Τριγωνο . Ετσι εκαναν αρκετα πειραματα και Μετρησεις στην περιοχη του Εβρου τις προηγουμενες μερες με χαμηλωμενη ισχυ περιπου 200 watt kai κατεληξαν στην τελικη 103,3 που ειναι οκ Ορεστιαδα, Τριγωνο ...Διδ/χο αλλααααααα ....παρουσιαζει προβλημα στο οδικο δικτυο απο Αρδανιο μεχρι Σουφλι ..Απο οτι εμαθα θα ανεβασουν και παλι την ισχυ απο Πλακα στα 5 kw οπως παλια και θα αλλαξουν κατευθυνση κεραιων του 102,6 προς Εγνατια και επανω Αρδανιο ..Λυκοφη κλπ .Θα γινει σε λιγο καιρο ...κατι περιμενουν ..και θα το δοκιμασουν ,αλλιως θα βρουν καποια αλλη λυση .Εαν εχω καποια αλλη πληροφορια θα το ανεβασω στο forum .