Νεκταριε εστειλα με mail μερος του forum στον Κυριο Τσαουση ιδιοκτιτη και γνωστη της Καταστασης και με απαντησε αμεσα , με mail . Περιλιπτικα μου γραφει οτι δεν εχει κανενα προβλημα ουτε απο οικονομικης πλευρας ...αλλα ουτε και απο τεχνικης ( εχει αλλα τεσσερα εφεδρικα ...που μπορει να τα βαλει ανα πασα στιγμη απο 20 watt --2kw kai λινκ ) αλλα οπως μου γραφει το προβλημα ειναι νομικο .Δηλαδη ΕΕΤΤ Και ΕΣΡ δεν τους αφηνουν εκτος απο την Πλακα να εκπεμπουνκαι απο αλλα σημεια ακομα και απο το πυθιο ..Σκεψου και απο τριτο σημειο ..ΚΟΥΦΟ εεεεεεεεεεεεεεε?
να μην μπορεις να καλυψεις τον Νομο σου ασχετα αν σου εχουν δωσει αδεια ....για τον Ν.Εβρου .Ελλαδα και οι απεναντι βομβαρδιζουν με τρεις και πεντε συχνοτητες για να καλυψουν τον Νομο τον δικο τους .Ειναι εξοργισμενος με το θεμα αυτο αλλλα και με τις Παρεμβολες και απο οτι καταλαβα τα εχει παρει ασχημα με την νομοθεσια ..Να μπορεις και να μη σε αφηνουν..και λεει οτι με τον νεο Νομο δεν θα μπορουν να εκπεμπουν τα ραδιοφωνα του Νοτιου Εβρου επανω Β,Εβρο και τα του Βορειου Εβρου στην Αλεξανδρουπολη ..και αλλα πολλα μου εγραψε και ειπε οτι για τα μελη του φορουμ αν θελετε να του στειλετε mail στο Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
Συνδεθείτε ή Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
Συνδεθείτε kai θα σας απαντησει για οποια πληροφορια θελετε αμεσα ,και γενικοτερα τεχνικης η νομικης μορφης και σας ευχαριστει για το ενδιαφερον .Αυτα ...τα νεα ..επισημα απο τον polis .