Σημερινό γρήγορο σκαν με το κινητό από τα βορειοανατολικά της Αλεξανδρούπολης (περιοχή Αλτιναλμάζη, αφήνω για ώρα μόνο στους σταθμούς με αλλαγές στο RDS)
Βρίσκομαι για δύο εβδομάδες στην πόλη και, παρότι ακούω ελάχιστα ραδιόφωνο, έχω βγάλει κάποια -όχι και τόσο ευχάριστα- συμπεράσματα:
Στον Focus 88.8 έχουν βάλει σωστό PI, αλλά δεν έχω δει μήνυμα στο RDS, ούτε στο κινητό, ούτε στο -μακράν καλύτερο σε αυτά- Sangean 69+
Στον Status 94.2 έχουν αλλάξει, ναι μεν , το μήνυμα PS, αλλά αυτό το άσχετο PI παραμένει
Μειώθηκε η ισχύς στον 96.6; Ακόμα και με το Sangean δεν πιάνει καλά μέσα στο σπίτι
O Όλα 98.7, σχεδόν όποτε τον πετυχαίνω, έχει προβλήματα. Συνήθως με χαμηλή ισχύ.
Στον Σφαιρικό 99.3 ως τώρα δεν έχω δει RDS
O Sky 102, μετά από μήνες που υπολειτουργούσε, επανήλθε δριμύτερος
Θα συνεχίσω να παρακαλώ εκεί στο Δέλτα να βγάλουν αυτό το spatial εφέ, που κάνει τον ήχο τους ντενεκεδένιο
Προς Τουρκία μεριά, βλέπω πως και εκεί δεν πάνε πίσω σε προβλήματα. Το 102.9 του TRT FM είναι έτσι από όταν ήρθα (τουλάχιστον), με χαμηλή διαμόρφωση, αλλά στο Sangean ανοίγει κανονικά το RDS. Στο 100.6 άλλαξαν το μήνυμα PS, αλλά εμφανίζεται λάθος συχνότητα.
Για τα χάλια της ΕΡΑ, έχω γράψει στο Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
Συνδεθείτε.