Πιάνουν καλά αυτοί από Δαρδανέλλια σε όλη την παραλία, αλλά εκεί πάνω από τη Μάκρη δυναμώνουν λόγω υψομέτρου. Βοηθάει επίσης και η σκία στο σήμα από Πλάκα, γιατί καθαρίζει η μπάντα. Έχω πάει και στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία (40.86764132309694, 25.741567060844027) πριν κάποια χρόνια και ενώ έπιαναν διάφορα (δεν είχα προλάβει ποτέ να δω αναλυτικά τι παίζει), η μείωση έντασης στα σήματα από την Πλάκα ήταν έντονη, αλλά όχι στο βαθμό του σημείου κάτω από τον αναμεταδότη της Μάκρης.
Στην παραλιακή μέσα στην Αλεξανδρούπολη είχα κάνει λήψεις τελευταία φορά πριν χρόνια με φορητό ραδιόφωνο ακριβώς πάνω στη στροφή στο Εγνατία (νομίζω Φεβρουάριο του 2019), αλλά δεν θυμάμαι να είχα βγάλει κάτι το σπουδαίο, όπως πχ Λέσβο. Είναι δύσκολο κιόλας να πάω με το αμάξι για λήψεις σε όλη την παραλιακή οδό, εφόσον μας έχουν φτιάξει τον ποδηλατόδρομο από την πλευρά της θάλασσας και δεν μπορείς να παρκάρεις εκεί. Αν το κινητό μου είχε δέκτη της προκοπής, θα δοκίμαζα στο πάρκο μπροστά από τη Μεραρχία ή ακόμα καλύτερα ακριβώς πάνω στη γωνία που σχηματίζει η παραλιακή λεωφόρος δίπλα από την Αργώ, μιας και αν πάω με το φορητό θα με κοιτάζουν σαν εξωγήινο