[justify:325hsdx8]Πάντως τώρα που ήρθα από ταξίδι διόρθωσα την λίστα κι είναι έτσι. Αλήθεια, πότε έκανες τις λήψεις, γιατί τώρα δεν είναι έτσι.
Θέλω να δειξω πόσο ισχυροί είναι οι σταθμοί από Πλάκα και για αυτό βάζω αυτό το βίντεο:
Το ίδιο γίνεται και με τον Heat με τον Μελωδία. Μάλιστα ο Μελωδία έχει ξύσιμο ακόμα και κάτω από το κέντρο εκπομπής του, το Βασιλάκι.
To 97.0 βγαίνει από το κέντρο εκπομπής Χισάρ Νταγ που βρίσκεται στον Αίνο, αλλά δεν είναι το γνωστό κέντρο εκπομπής του Αίνου, το οποίο βρίσκεται δίπλα από τις ανεμογεννήτριες. Δεν ξέρω που ακριβώς είναι, πάντως στη Μάκρη πιάνει καμπάνα.
Επίσης το 102.9 βγαίνει από τον Αίνο (όχι από το Χισάρ Νταγ, αλλά από το γνωστό, δίπλα από τις ανεμογεννήτριες) και πιάνει καμπάνα μέσα στην πόλη καθώς και στο νότιο τμήμα της Μάκρης (στο βόρειο είναι με λίγα παράσιτα).Το 103.1 βγαίνει από Κεσσάνη και πιάνει πολύ καλά σε Μάκρη και στα ανατολικότερα τμήματα της Πόλης. Τα βουλγαρικά στο πρώτο βίντεό μου ακούγονται ασθενώς με λίγο ισχυρότερο αυτό στους 105. Τα 89 και 91 δεν τα πιάνει σχεδόν καθόλου στις Φέρες. Μάλλον το 91 πρέπει να είναι από Κομοτηνή, γιατί αν θυμάμαι καλά, εκεί πρέπει να ήταν ένα στους 91. Το 89 δεν πρέπει να είναι από Κομοτηνή, γιατί έπιανε καθαρά τον Ελληνικό στους 88.9.[/justify:325hsdx8]