Λευκίμμη μετά από τις πυρκαγιές του 2010 έχει μόνο τηλεόραση κι αυτά με χαμηλή ισχύ.
Ειμαι απόψε σουφλι,και παιζοντας ελάχιστα στο ραδιόφωνο παρατήρησα τα εξής: πουθενα ΝΕΡΙΤ,πολλα και εισαι πολλαπλούν τα σήματα απο TRT RADYO και αρκετά απο αυτα με κακο,συμπιεσμένο,και προβληματικό ήχο.Οποια ελληνόφωνα κατάφερα να πιάσω ήταν αξιοπρεπή.Επαναλαμβάνω γρήγορες λήψεις σε ελάχιστο χρονο
Ποια ραδιόφωνα της TRT έχουν κακό ήχο; Τουλάχιστον από όσα έχω ακούσει μόνο το 4ο πρόγραμμά τους έχει λίγο παραπάνω συμπίεση. Για ξανατσεκάρισε, γιατί έχω κι εγώ απορία.
Φυσικά και ΔΕΝ εννοώ τον βόμβο, τελείως άσχετο το ένα με το άλλο. Επίσης, από που ξέρεις εσύ, αν το χιόνι προέρχεται από το link; Όπως είπε πιο πάνω ο Νεκτάριος, μπορεί να φταίει η συσκευή σου ή άλλος εξωγενής παράγοντας, που τον λαμβάνεις έτσι. Τέλος, αν όλοι εδώ μέσα λέγαμε για το λίγο χιόνι που έχει ο κάθε σταθμός, κάθε τόπικ θα είχε καμιά 20αριά σελίδες παραπάνω, από όσες είχε τώρα. Τώρα, αν θες να μου πεις κι άλλα, πες τα. Θα έχεις όμως και ανάλογη απάντηση.
Πριν πω κάτι, συνήθως το διασταυρώνω. Α, και μην ανησυχείς δεν πρόκειται να πω τίποτα, γιατί προτιμώ να ασχολούμαι με πιο σοβαρά θέματα, από το αν σε ενοχλεί που αναφέρω το χιονάκι. Αυτά για να τελειώνουμε, γιατί μετά θα με κυνηγάει ο Νεκτάριος
![Μεγάλο χαμόγελο :D](https://forum.satleo.gr/Smileys/SLF/icon_e_biggrin.gif)