Λιάκο καλορίζικο το Sangean και περιττό να αναφέρω ότι έχω πρασινίσει από τη ζήλεια μου!
Σου εύχομαι καλές και μακρινές λήψεις!
Το Sangean που έχεις είναι η νόρμαλ εκδοχή, στο ebay πουλάνε και τα "πειραγμένα" Sangean με ειδικά φίλτρα που καθαρίζουν τελείως τις συχνότητες ακόμα και ανά 0.05 Mhz όπως αυτά που έχουν οι βούλγαροι georgig & fmbgdx των οποίων οι αναφορές είναι πασίγνωστες στο youtube!
Θα κοιτάξεις τα βιντεάκια τους και θα τα έχεις ευαγγέλιο!!!Τώρα λόγω απειρίας σου και άγνοιας έχω εντοπίσει κάποια λαθάκια που κάνεις στο dxing!
1.Απ'ότι καταλαβαίνω πρέπει οι λήψεις να έγιναν σε εσωτερικό χώρο και αυτό είναι λάθος εκτός και αν γίνονται για λόγους σύγκρισης! Στα σπίτια μέσα έχουμε αρκετές συσκευές που μπορεί να δυσχαιράνουν αρκετά τη λήψη και έτσι να μην έχουμε πλήρη εικόνα!
2.Επίσης το dxing δεν είναι στατικό, δεν αφήνουμε ακίνητο το ραδιόφωνο αλλά το μετακινούμε συνεχώς γύρω γύρω ψάχνοντας το καλύτερο σήμα!
3.Τέλος προσπερνάς αρκετές συχνότητες στις οποίες ακούγεται κάτι! Εκεί ακριβώς μετακινείς το ραδιόφωνο για να δεις τι θα σου έρθει!
Λάβε υπόψιν τα παραπάνω και θα γίνεις σύντομα πολύ καλύτερος και από εμένα!!!
![lol :lol:](https://forum.satleo.gr/Smileys/SLF/icon_lol.gif)