Τηλεοπτικό τοπίο ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Κυρ 16 Φεβ 2025, 05:42
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Τηλεοπτικό τοπίο ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ  (Αναγνώστηκε 164805 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Θέλουμε το απαραίτητο screencap!
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2009
  • Τόπος: Αθήνα (Νέος Κόσμος)
Βεβαιως!!! Οριστε!!!

Και επειδη μια εικονα ισουται με χιλιες λεξεις, αρα και ενα βιντεο ισουται με πολλες εικονες επομενως και με χιλιαδες η και με εκατομμυρια λεξεις, οριστε και ενα video απο τη ληψη του 25 uhf!!!

Η ληψη εγινε πριν απο λιγα λεπτα στο Νεο Κοσμο με την εσωτερικη κεραια.
Ελπιζω το youtube να μην μου πει να βγαλω τον ηχο λογω πνευματικων δικαιωματων!!! :lol:
Και κατι ασχετο: Εδω και λιγες μερες εχουν εξαφανιστει τα ροζ καναλια στις συχνοτητες s 11 και s 40. Μαλλον θα εγινε κανα "μαζεμα", οποτε "θα σκασει μυτη" οπου να'ναι και το αναλογο δελτιο τυπου. Κανονικα εκπεμπουν αυτη τη στιγμη τα ροζ καναλια vhf 8 και s 39 οπως επισης κανονικα εκπεμπει και το καναλι με τα μεντιουμ στο uhf 68. Επισης αυτη τη στιγμη ειναι κλειστο το vhf 4, το οποιο ομως αυτες τις μερες (που ειχαν κλεισει τα s11 και s40) επαιζε κανονικα, αλλα ενα βραδυ πριν 2-3 μερες που το τσεκαρα ειχε εκπομπη με μουσικο quiz και οχι "εκπαιδευτικα" προγραμματα.

Υ.Γ. Παντως χωρις να ξερω το γιατι, κατι μου λεει μεσα μου οτι ο συγκεκριμενος "πειρατης" με τα videoclips στην 25 uhf θα ειναι λογικα καποιος αυθεντικος ερασιτεχνης που θα εκπεμπει πιθανον απο καποια ταρατσα και οχι καποιος συνηθισμενος "βουνισιος" πειρατης οπως οι υπολοιποι. Για να δουμε...

Αποσυνδεδεμένος giovanni81

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2005
  • Τόπος: Πειραιας,Αθηνα
    • http://athenstvchannels.blogspot.gr/
Το ιδιο καναλι που εκπεμπει αναλογικα στην 25 UHF εκπεμπει και σε ψηφιακο πακετο στην 60 UHF απο Υμηττο με το ονομα M-TV εδω και λιγη ωρα

• SatLeo Legend
Ώπα! Να και η είδηση της ημέρας! Να δούμε μήπως ένα πιο καθαρό screencap?

• Τακτικό Μέλος
  • **
Eδω και λιγα λεπτα δυστυχως σταματησαν... :cry:

Αποσυνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Το 25 οντως σταματησε!! Για το 60 δεν το ειχα παρει χαμπαρι οποτε θα το τσεκαρω και θα το εχω υπ'οψιν μου.
Τελικα ομως, θυμηθηκα κατι. Τα videoclips που εβαζε ο σημερινος πειρατης στις 25 & 60 uhf, τα εβαζε ακριβως ιδια και με την ιδια σειρα το αναλογικο ροζ καναλι που εξεπεμπε μεχρι πριν λιγο καιρο στο 12 vhf, οταν ειχε πρωτοανοιξει. Μαλιστα μερικα videoclips που ειδα σημερα στο 25 uhf, αναγνωριζεται ευκολα απο καποια στοιχεια οτι ειναι γραμμενα απο το Mad. Αυτο λοιπον πριν κατι μου θυμιζε. Και τωρα θυμηθηκα οτι ετσι ακριβως ηταν και στο 12 vhf. Επισης την περιοδο των εκλογων, για αρκετες μερες το ιδιο dvd με τα ιδια videoclips, εβαζαν εκτος του vhf 12 και το s 11 αλλα και το s 40. Μαλιστα τοτε για αρκετες μερες εβαζαν μονο videoclips και καθολου "εκπαιδευτικα" προγραμματα. Οποτε αν λαβουμε υπ' οψιν ολα αυτα αλλα και αυτο που ειπε ο giovanni81 οτι παιζανε σημερα και ψηφιακα στο 60 Uhf, τοτε ειναι πολυ πιθανον η σημερινη εκπομπη των 25 & 60 uhf να μην ειναι καποιου ερασιτεχνη ταρατσας, αλλα να σχετιζεται με τα γνωστα αναλογικα "ροζ καναλια", και ισως ο λογος που εχουν εξαφανιστει τελευταια να μην ειναι τελικα καποιο "μαζεμα" αλλα να ετοιμαζονται ωστε να βγουν ψηφιακα!!!
Παρειπτοντως, με την εσωτερικη κεραια σε ενα σταθερο σημειο και με αρκετη προσπαθεια (παντα στο σπιτι μου στο Νεο Κοσμο), καταφερα να βγαλω προχθες το Max Αρογλιδας στην 25 uhf που εκπεμπει απο Δαρδιτσα με μεγαλη δυσκολια ομως, δηλαδη εντελως αμυδρα και ισα που "αχνοφαινοτανε". Δηλαδη, δεν μπορουσα να ξεχωρισω σχεδον τιποτα, ουτε το λογοτυπο του σταθμου, και μονο σε καποια φαση που εδειξε το spot του σταθμου το οποιο δειχνει το λογοτυπο του max σε ολη την οθονη με μεγαλα γραμματα, μπορεσα να διακρινω τα γραμματα και να καταλαβω οτι αυτο που λαμβανα ηταν οντως ο Max. Αν καταφερω παντως θα βγαλω και video και θα το ανεβασω.
Λοιπον, αυτα για αποψε!! Καλο βραδυ σε ολους!!

Αποσυνδεδεμένος themaxx

• Banned
  • Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2005
Παίζει συνέχεια ή ώρες ώρες ?

Αποσυνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Καλημερα!!
Μονο χθες το βραδυ επαιζε!! Τωρα ειναι κλειστο!!

• Τακτικό Μέλος
  • **
Αυτη την στιγμη ειναι on και τα ψηφιακα στην 60 UHF και το αναλογικο στην 25 UHF...

• SatLeo Legend
Ξέρετε τι να κάνετε!!!

Αποσυνδεδεμένος bill82

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Αθήνα -> Κατερίνη
στην ομονοια το αναλογικο βγαινει οριακα και η εικόνα τρεμοπαιζει... στην 60 δεν καταφαιρα να κατεβασω καναλι.. αρα σίγουρα δεν βγαινει απο υμηττό.. ίσως κάπου από νοτιοδυτικα

Αποσυνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Καλησπερα!! Τελικα λαμβανω μονο με την εσωτερικη κεραια γυρισμενη σε ενα σταθερο σημειο, και το ψηφιακο στην 60 Uhf στο σπιτι μου στο Νεο Κοσμο με ενταση 65% και ποιοτητα 97%. Ομως με την εξωτερικη της ταρατσας που κοιταζει Υμηττο δεν λαμβανεται καθολου. Για το αναλογικο στην 25 uhf ισχυουν τα ιδια με χθες.
Επειδη τωρα ομως εχω αρκετες δουλειες να κανω, θα επανελθω αργοτερα με περισσοτερες πληροφοριες και με screencaps!! Τα λεμε μετα!!

Αποσυνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Οριστε και η δημοσιευση σχετικα με την σημερινη ψηφιακη εκπομπη στη συχνοτητα 60 uhf που σας υποσχεθηκα στο προηγουμενο μου post:

(Την περασα στο θεμα των ψηφιακων εκπομπων της Αθηνας, μιας και αναφερεται σε ψηφιακη εκπομπη.)

Αποσυνδεδεμένος nikolakis

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Σεπ 2007
  • Τόπος: Αχαρνές (Μενίδι) Αττικής
Τώρα που έγινε το οριστικό κλείσιμο των πομπών εδώ και καιρό θα ήθελα να προτείνω στο mad να φύγει από το s41 και το extra3 να φύγει από το 67 και να κατέβει σε πιο χαμηλό νούμερο ελεύθερο (π.χ. 24 ή 26).

Αποσυνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
βγαζει κανεις αλλος στο 29 τον αντ1? βρεθηκα σε σπιτι με οπτικη προς πειραια... , που μου εβγαιναν ελαφρα τα δολιανα (στο 26 εβγαλα τον αντ1) , εβγαλα καθαρα τις συχνοτητες απο δαρδιτσα ειδικα το max στο 25 ποιο καθαρα απο ποτέ και υποψιαζομαι πως αλλαξε την συχνοτητα γιατι το cnn στο 41 εβγαινε πολυ καθαρα...

Αποσυνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Αυτη τη στιγμη στη συχνοτητα 25 uhf εκπεμπει αναλογικα "ροζ καναλι" τυπου s11, s40 κ.λ.π με "εκπαιδευτικο" προγραμμα και τηλεφωνικες γραμμες.
Μαλλον ειναι το ιδιο που ειχε ανοιξει στην ιδια συχνοτητα πριν απο λιγες μερες και επαιζε μουσικα videoclips.

Αποσυνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
το 25 ειναι ανοιχτο ακομα κ τωρα..  εχει δυνατουτσικο σημα,μιαζει να βγαινει καπου απο βορειοδυτικα. με κεραια προς υμηττο μιυ βαινει με ειδωλα,οπως βγαινουν τα καναλια απο παρνηθα

Αποσυνδεδεμένος themaxx

• Banned
  • Satleo Maniac
Ναι παίζει με λίγα χιονάκια. Το τηλ είναι μιας εταιρείας lsr, δεν την έχω πετύχει ξανα
Και ναι είναι απο Πάρνηθα

Αποσυνδεδεμένος themaxx

• Banned
  • Satleo Maniac
To zoom έχει βαρέσει διαλύσει(αναλογικά από Πάρνηθα), εκτός από την εικόνα που είναι σαν βλέπεις μια μίξη youtube και βιντεοκασέτας, από χτες ο ήχος έχει φύσημα σαν αποσυντονισμένος δέκτης ραδιοφώνου !!
καλά για το πρόγραμμα .....δεν έχω λόγια να το χαρακτηρίσω

Αποσυνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
ισως κανουν τεχνικες αναβαθμησεις..
 το καναλι που θα μεταονομαστει σε GR φιλοδοξει να ενταξει εκπομπες, ιδη παιζει σποτ με την ελντα πανοπουλου...

Αποσυνδεδεμένος channelos

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2006
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
Την Δευτέρα ξεκινάει επίσημα στο ZOOM η ενημερωτική ζώνη GR με επικεφαλής τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο!

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Πεύκη, Αττική
Για να μη μπερδεύστε με τα ονόματα του καναλιού. Το πρόγραμμα του καναλιού (σαν κανάλι χωρίς συχνότητα) λέγεται GR και σκοπό έχει το πρόγραμμα να μεταδίδεται από πολλούς τηλεοπτικούς σταθμούς της περιφέρειας. Κάτι σαν το sbc που δεν είχε συχνότητα κάποια στιγμή και μετά. Το κανάλι που θα το μεταδίδει στην Αθήνα είναι το Zoom (ιδιοκτησίας κι αυτό του Τριανταφυλλόπουλου).

Το μοντέλο αυτό υπήρχε με το SBC και το Body and Balance. Απλά όπου SBC βάλτε GR κι όπου Body and Balance βάλτε Zoom!

Αποσυνδεδεμένος neo11

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2006
Αλλαγή ονομασίας του Sport TV σε Action24.  Υπάρχει και ιστοσελίδα, με ζωντανή διαδικτυακή αναμετάδοση, στο Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε.

Αποσυνδεδεμένος neo11

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2006
Επίσης, εκτός λειτουργίας αυτή τη στιγμή το κανάλι με τις αστρολογίες στο ch 68.

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Πεύκη, Αττική
Ναι εκπέμπει ψηφιακά πλέον!

• Satleo Maniac
Εδώ και αρκετή ώρα το EXTRA 3 εκπέμπει χωρίς το 3 στο λογότυπο του, σκέτο EXTRA!

• Satleo Maniac
Οριστικά φεύγει το 3άρι από την ονομασία του, πλέον θα εκπέμπει ως EXTRA σκέτο!

Αποσυνδεδεμένος agiana

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2010
  • Τόπος: Αθήνα
Παράθεση από: "channelos"
Εδώ και αρκετή ώρα το Extra εκπέμπει χωρίς το 3, σκέτο Extra! :shock:

Αν δεν κάνω λάθος, πρέπει να έχει μεγαλώσει και το λογότυπο, κατάτι.

Πάντως η ιστοσελίδα του καναλιού ως url, ακόμη περιέχει τον αριθμό 3: Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Cpt.Kirk: "Very funny Scotty......Now Beam Down MY CLOTHES!"

Αποσυνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
σημερα ανεβηκα λυκαβυττο...
 εβγαλα στο 4 vhf αυτους τους ραδιοφωνικους παραγωγους που βαζουν κουιζ και δινουν δωρο 40, 50 cd, δε θυμαμε πόσα...
στο 8 τις ροζ γραμμες, που μαλλον βγαινει απο Ζαχαριτσα...
στο 25uhf τις αλλες ροζ γραμμες που δεν εχει φιλτρο και μπαινει μεσα στην 24, ποιο εντονα οταν γυρνουσα προς Ζαχαριτσα....
στο 29 το μεντιουμ του wtv1 της ψηφιακής του 68... μπορει να ηταν ο σταθμος που βγαινει απο Παρνηθα και καλυπτει την Χαλκιδα
στο 31 το space συμμαζευτηκε, δε βγαινει προς Αθήνα.. εβγαζα το Μεγκα με ψιλλες γραμμουλες
στο 69 ξανα το μεντιουμ του wtv1 με ποιο δυνατο σημα απτην 29, απροσδιοριστη η θεση εκπομπής
τα s11 και s40 που ηταν και εκτος μπαντας εχουν καιρο να εμφανιστουν

Αποσυνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Το vhf 4 ειναι "ροζ καναλι" κατα τις βραδυνες ωρες, απλα τις αλλες ωρες βαζει videoclips και τετοια κουιζ. Σε μαζεμα που ειχε γινει, η επιτροπη ελεγε στο δελτιο τυπου πως εκπεμπει απο Ποικιλο. Στο σπιτι μου παντως με την εξωτερικη κεραια ισα που φαινεται αλλα και με την εσωτερικη δεν μπορω να πω οτι μου φερνει και το καλυτερο σημα.
Το vhf 8 με την εξωτερικη κεραια vhf (2 κεραιες vhf οπου η μια κοιταζει Παρνηθα και η αλλη Υμηττο) μου ερχεται πολυ καλα. Δεν εχω ιδεα απο που βγαινει...
Το uhf 25 μου εχει κανει εντυπωση γιατι με την εξωτερικη κεραια (η κεραια uhf κοιταζει Υμηττο) μου ερχεται αρκετα καλα. Με λιγο ειδωλο βεβαια αλλα βλεπεται μια χαρα. Εχω την εντυπωση οτι βγαινει απο Ποικιλο, αλλα δεν ειμαι και τοσο σιγουρος.
Στο uhf 69 οντως παιζει το μεντιουμ του wtv1 της ψηφιακης 68 αλλα με το παλιο τηλεφωνικο νουμερο που ειχε το wtv1 μεχρι πριν λιγο καιρο. Το λαμβανω σπιτι μου με την εξωτερικη αλλα εντελως χαλια. Αγνωστο απο που βγαινει.
Το uhf 29 (που δειχνει ακριβως τα ιδια με το uhf 69) το ειχα λαβει μια μερα με την εσωτερικη κεραια εντελως χαλια, αλλα απο τοτε τζιφος και δεν ηξερα οτι εκπεμπει ακομα. Βασικα δεν ασχοληθηκα καν... Επισης αγνωστο το κεντρο εκπομπης του.
Το space στην 31 εκπεμπει ακομα? Γιατι πλεον δεν το λαμβανω καθολου, ενω λαμβανω εντελως χαλια το mega απο Δαρδιτσα. Και με αυτο δεν εχω ασχοληθει καθολου ομως...
Το s 11 σημερα δεν βγαινει αλλα πριν απο 3-4 μερες εξεπεμπε κανονικα και το λαμβανα μια χαρα. Αυτος μια παιζει και μια χανεται. Βασικα ενω ειχε χαθει για αρκετο καιρο, τις προαλλες μολις εξαφανιστηκε για λιγες μερες ο ψηφιακος πειρατης της uhf 60, επανεμφανιστηκε το s 11. Προχθες που επανεμφανιστηκε ο ψηφιακος πειρατης της uhf 60, ξαναεξαφανιστηκε το s 11.
Το s 40 εχει οντως εξαφανιστει εδω και μηνες....
Επισης ενα "ροζ καναλι" εκπεμπει στη συχνοτητα s 39 εδω και μηνες, αγνωστο απο που. Στο Νεο Κοσμο, λαμβανεται παρα πολυ αμυδρα εως καθολου. Το εχω δει ομως με αρκετα καλη εικονα σε σπιτι στο Ζωγραφου.
Βασικα, απ' οτι αντιλαμβανομαι τα καναλια s 11, s 40, vhf 12 (εξεπεμπε το περασμενο καλοκαιρι αλλα τωρα εχει κλεισει απο Σεπτεμβρη) , uhf 25 και τα ψηφιακα στο 60 uhf πρεπει να ειναι του ιδιου "ομιλου" 8-)!!! Φυσικα δεν μπορω να ειμαι απολυτα σιγουρος αλλα αυτο φαινεται απο πολλα χαρακτηριστικα (ιδια τηλεφωνικα νουμερα, καποια στιγμη ολα μαζι το ειχαν γυρισει σε videoclips που ηταν ολα ιδια και μετα απο λιγο καιρο παλι επεστρεψαν ολα μαζι σε "εκπαιδευτικα" κ.λ.π.)
Επισης τα καναλια vhf 8 και s 39 μπορει ισως και αυτα να ειναι ενος "ομιλου" (οχι ομως του ιδιου με τα προηγουμενα), λογω ιδιων τηλεφωνικων γραμμων που εχουν στα προγραμματα τους.

* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: Doctorwho Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 16/02/2025 (00:02)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 15/02/2025 (23:50)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 15/02/2025 (23:40)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: Doctorwho Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 15/02/2025 (23:27)
* Απ: Παλιά, ένδοξα ραδιόφωνα της ΑΤΤΙΚΗΣ  Μέλος: georgeZ Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 15/02/2025 (17:14)
* Απ: Παλιά, ένδοξα ραδιόφωνα της ΑΤΤΙΚΗΣ  Μέλος: a66fm Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 15/02/2025 (17:05)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: IPTV Γενικά 15/02/2025 (16:19)
* Απ: Παλιά, ένδοξα ραδιόφωνα της ΑΤΤΙΚΗΣ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 15/02/2025 (15:51)
* Απ: Παλιά, ένδοξα ραδιόφωνα της ΑΤΤΙΚΗΣ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 15/02/2025 (15:47)
* Απ: Παλιά, ένδοξα ραδιόφωνα της ΑΤΤΙΚΗΣ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 15/02/2025 (15:21)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: gewrgios Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 15/02/2025 (13:47)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 15/02/2025 (11:54)
* Απ: Παλιά, ένδοξα ραδιόφωνα της ΑΤΤΙΚΗΣ  Μέλος: RFXprt Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 15/02/2025 (10:40)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 15/02/2025 (10:31)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: paksat Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 15/02/2025 (10:17)
* Απ: Λήψη Amos 3,7 (4°W)  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 15/02/2025 (10:10)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 15/02/2025 (08:39)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 15/02/2025 (06:25)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 15/02/2025 (06:22)
* Απ: Συζήτηση για την τεχνολογία και τη χρήση RDS  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 15/02/2025 (02:41)
* Απ: Συζήτηση για την τεχνολογία και τη χρήση RDS  Μέλος: RFXprt Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 15/02/2025 (01:54)
* Απ: Η Ε.Ρ.Τ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: Hacker?pcs Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 15/02/2025 (01:44)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: sigmacom Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 14/02/2025 (20:44)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: gewrgios Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 14/02/2025 (20:19)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 14/02/2025 (20:17)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: paksat Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 14/02/2025 (20:02)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: gewrgios Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 14/02/2025 (19:42)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: TRONIX Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 14/02/2025 (19:32)
* Απ: Συζήτηση για την τεχνολογία και τη χρήση RDS  Μέλος: thanost Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 14/02/2025 (18:45)
* Απ: Συζήτηση για την τεχνολογία και τη χρήση RDS  Μέλος: PanosRadio Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 14/02/2025 (18:35)