Το vhf 4 ειναι "ροζ καναλι" κατα τις βραδυνες ωρες, απλα τις αλλες ωρες βαζει videoclips και τετοια κουιζ. Σε μαζεμα που ειχε γινει, η επιτροπη ελεγε στο δελτιο τυπου πως εκπεμπει απο Ποικιλο. Στο σπιτι μου παντως με την εξωτερικη κεραια ισα που φαινεται αλλα και με την εσωτερικη δεν μπορω να πω οτι μου φερνει και το καλυτερο σημα.
Το vhf 8 με την εξωτερικη κεραια vhf (2 κεραιες vhf οπου η μια κοιταζει Παρνηθα και η αλλη Υμηττο) μου ερχεται πολυ καλα. Δεν εχω ιδεα απο που βγαινει...
Το uhf 25 μου εχει κανει εντυπωση γιατι με την εξωτερικη κεραια (η κεραια uhf κοιταζει Υμηττο) μου ερχεται αρκετα καλα. Με λιγο ειδωλο βεβαια αλλα βλεπεται μια χαρα. Εχω την εντυπωση οτι βγαινει απο Ποικιλο, αλλα δεν ειμαι και τοσο σιγουρος.
Στο uhf 69 οντως παιζει το μεντιουμ του wtv1 της ψηφιακης 68 αλλα με το παλιο τηλεφωνικο νουμερο που ειχε το wtv1 μεχρι πριν λιγο καιρο. Το λαμβανω σπιτι μου με την εξωτερικη αλλα εντελως χαλια. Αγνωστο απο που βγαινει.
Το uhf 29 (που δειχνει ακριβως τα ιδια με το uhf 69) το ειχα λαβει μια μερα με την εσωτερικη κεραια εντελως χαλια, αλλα απο τοτε τζιφος και δεν ηξερα οτι εκπεμπει ακομα. Βασικα δεν ασχοληθηκα καν... Επισης αγνωστο το κεντρο εκπομπης του.
Το space στην 31 εκπεμπει ακομα? Γιατι πλεον δεν το λαμβανω καθολου, ενω λαμβανω εντελως χαλια το mega απο Δαρδιτσα. Και με αυτο δεν εχω ασχοληθει καθολου ομως...
Το s 11 σημερα δεν βγαινει αλλα πριν απο 3-4 μερες εξεπεμπε κανονικα και το λαμβανα μια χαρα. Αυτος μια παιζει και μια χανεται. Βασικα ενω ειχε χαθει για αρκετο καιρο, τις προαλλες μολις εξαφανιστηκε για λιγες μερες ο ψηφιακος πειρατης της uhf 60, επανεμφανιστηκε το s 11. Προχθες που επανεμφανιστηκε ο ψηφιακος πειρατης της uhf 60, ξαναεξαφανιστηκε το s 11.
Το s 40 εχει οντως εξαφανιστει εδω και μηνες....
Επισης ενα "ροζ καναλι" εκπεμπει στη συχνοτητα s 39 εδω και μηνες, αγνωστο απο που. Στο Νεο Κοσμο, λαμβανεται παρα πολυ αμυδρα εως καθολου. Το εχω δει ομως με αρκετα καλη εικονα σε σπιτι στο Ζωγραφου.
Βασικα, απ' οτι αντιλαμβανομαι τα καναλια s 11, s 40, vhf 12 (εξεπεμπε το περασμενο καλοκαιρι αλλα τωρα εχει κλεισει απο Σεπτεμβρη) , uhf 25 και τα ψηφιακα στο 60 uhf πρεπει να ειναι του ιδιου "ομιλου"
![Cool 8-)](https://forum.satleo.gr/Smileys/SLF/icon_cool.gif)
!!! Φυσικα δεν μπορω να ειμαι απολυτα σιγουρος αλλα αυτο φαινεται απο πολλα χαρακτηριστικα (ιδια τηλεφωνικα νουμερα, καποια στιγμη ολα μαζι το ειχαν γυρισει σε videoclips που ηταν ολα ιδια και μετα απο λιγο καιρο παλι επεστρεψαν ολα μαζι σε "εκπαιδευτικα" κ.λ.π.)
Επισης τα καναλια vhf 8 και s 39 μπορει ισως και αυτα να ειναι ενος "ομιλου" (οχι ομως του ιδιου με τα προηγουμενα), λογω ιδιων τηλεφωνικων γραμμων που εχουν στα προγραμματα τους.