Το 25 οντως σταματησε!! Για το 60 δεν το ειχα παρει χαμπαρι οποτε θα το τσεκαρω και θα το εχω υπ'οψιν μου.
Τελικα ομως, θυμηθηκα κατι. Τα videoclips που εβαζε ο σημερινος πειρατης στις 25 & 60 uhf, τα εβαζε ακριβως ιδια και με την ιδια σειρα το αναλογικο ροζ καναλι που εξεπεμπε μεχρι πριν λιγο καιρο στο 12 vhf, οταν ειχε πρωτοανοιξει. Μαλιστα μερικα videoclips που ειδα σημερα στο 25 uhf, αναγνωριζεται ευκολα απο καποια στοιχεια οτι ειναι γραμμενα απο το Mad. Αυτο λοιπον πριν κατι μου θυμιζε. Και τωρα θυμηθηκα οτι ετσι ακριβως ηταν και στο 12 vhf. Επισης την περιοδο των εκλογων, για αρκετες μερες το ιδιο dvd με τα ιδια videoclips, εβαζαν εκτος του vhf 12 και το s 11 αλλα και το s 40. Μαλιστα τοτε για αρκετες μερες εβαζαν μονο videoclips και καθολου "εκπαιδευτικα" προγραμματα. Οποτε αν λαβουμε υπ' οψιν ολα αυτα αλλα και αυτο που ειπε ο giovanni81 οτι παιζανε σημερα και ψηφιακα στο 60 Uhf, τοτε ειναι πολυ πιθανον η σημερινη εκπομπη των 25 & 60 uhf να μην ειναι καποιου ερασιτεχνη ταρατσας, αλλα να σχετιζεται με τα γνωστα αναλογικα "ροζ καναλια", και ισως ο λογος που εχουν εξαφανιστει τελευταια να μην ειναι τελικα καποιο "μαζεμα" αλλα να ετοιμαζονται ωστε να βγουν ψηφιακα!!!
Παρειπτοντως, με την εσωτερικη κεραια σε ενα σταθερο σημειο και με αρκετη προσπαθεια (παντα στο σπιτι μου στο Νεο Κοσμο), καταφερα να βγαλω προχθες το Max Αρογλιδας στην 25 uhf που εκπεμπει απο Δαρδιτσα με μεγαλη δυσκολια ομως, δηλαδη εντελως αμυδρα και ισα που "αχνοφαινοτανε". Δηλαδη, δεν μπορουσα να ξεχωρισω σχεδον τιποτα, ουτε το λογοτυπο του σταθμου, και μονο σε καποια φαση που εδειξε το spot του σταθμου το οποιο δειχνει το λογοτυπο του max σε ολη την οθονη με μεγαλα γραμματα, μπορεσα να διακρινω τα γραμματα και να καταλαβω οτι αυτο που λαμβανα ηταν οντως ο Max. Αν καταφερω παντως θα βγαλω και video και θα το ανεβασω.
Λοιπον, αυτα για αποψε!! Καλο βραδυ σε ολους!!