![Εκτός θέματος :offtopic](https://forum.satleo.gr/Smileys/SLF/offtopic.gif)
Στην ταρατσα, δυστυχως εχουμε κεντρικη κεραια. Δοκιμασα στο πισω μπαλκονι οπου βλεπω καρφι το λοφο Κυνοσαργους μπας και βγαλω τη Δαρδιτσα που ειναι ακριβως πισω του στην ιδια ευθεια απο μενα, αλλα τιποτα. Αν δεν υπηρχε ο λοφος, η Δαρδιτσα απο το μπαλκονι θα μου εβγαινε πολυ καλα.
Γι' αυτο εχω βαλει και μια κεραια στο μπροστινο μπαλκονι προς Παρνηθα, για να πιανω στη μια απο τις δυο τηλεορασεις που εχω μαζι με τα ψηφιακα καναλια της Αττικης και τα τρια ψηφιακα καναλια της Στερεας Ελλαδας απο Παρνηθα στο 53 και στο 57 uhf.
Μακαρι να μπορουσα να παω στην ταρατσα, να γυρισω την κεντρικη κεραια uhf προς Παρνηθα και να συνδεσω με μικτη μια ακομα κεραια uhf προς Δαρδιτσα (αν φυσικα μπορουσα να βγαλω σημα απο εκει), ετσι ωστε να μπορουσαμε ολοι στην πολυκατοικια να πιανουμε και τα καναλια της Αθηνας και της Στερεας Ελλαδας και της Πελοππονησου. Αλλα αν το κανω αυτο, ειδικα στην πολυκατοικια που μενω και το παρουν χαμπαρι καποιοι περιεργοι, θα μου την πεσουν αμεσως στην καλυτερη και στην χειροτερη θα μου φερουν την αστυνομια επειδη και καλα θα ειμαι παρανομος αν το κανω αυτο. Ακομα κι αν τους φωναξω και τους εξηγησω ακριβως τι θελω να κανω, οι συγκεκριμενοι περιεργοι (δεν ειναι ολοι στην πολυκατοικια περιεργοι, ισα ισα που οι περισσοτεροι ειναι μια χαρα ανθρωποι, οι περιεργοι ειναι λιγοι αλλα αρκετοι για να κανουν τη ζημια), θα λενε τα δικα τους και θα διαφωνουν μονο για να διαφωνουν, δεν θα τους νοιαξει αν εγω θελω να το κανω αυτο για καλο ολων μας, δεν θα το καταλαβουν βασικα, τοσο τους κοβει τοσο κανουν.