Λοιπον, απο χθες τουλαχιστον εχουν κλεισει οι αναλογικοι πομποι των Novacinema και Νοvasport και οι συχνοτητες τους απο Υμηττο και Παρνηθα ειναι κενες.
Πλεον εχουμε αρκετες αδειες τηλεοπτικες συχνοτητες στην Αθηνα. Οι οποιες ειναι οι εξης:
Στα Vhf : 6, 8, 10, 12 (αντιστοιχα πρωην συχνοτητες Gtv, Novacinema, Novasports, ET3 (ολα απο Παρνηθα))
Στα Uhf : 27, 53, 58, 62 (αντιστοιχα πρωην συχνοτητες Alter (Υμηττος), Novacinema (Υμηττος), Novasports (Υμηττος), Alter (Παρνηθα))
Επομενως ειμαι περιεργος να δω αν σε αυτες τις συχνοτητες θα βγουν καποια στιγμη αργα η γρηγορα τηλεοπτικοι ερασιτεχνες. Και δεν εννοω απαραιτητα ροζ καναλια η καναλια με διαφορες αλλες διαφημισεις που να εκπεμπουν απο βουνα, αλλα ισως και κανονικοι ερασιτεχνες πιθανως απο ταρατσες οπως ηταν παλια το ΙΤΑ8 (δυστυχως δεν το προλαβα διοτι η θα ημουν αγεννητος ακομα η θα ημουν μολις λιγων χρονων αν οχι μηνων). Αν και τωρα με την κριση που υπαρχει δεν ξερω κατα ποσο ειναι ευκολο να στησει καποιος ερασιτεχνικο τηλεοπτικο σταθμο. Παντως εγω τσεκαρω συχνα τις συγκεκριμενες συχνοτητες και ειδικα τις βραδυνες ωρες αν και εφοσον τυχει να ειμαι σπιτι και να μην κοιμαμαι.