Το κανάλι είχε βγει στη συχνότητα 11090 Ver 5210 3/4 την περασμένη Τέταρτη 20/3 για μικρό χρονικό διάστημα. Απλά έχω μία απορία και θέλω όσοι κάνατε reply πάνω στο θέμα να απαντήσετε ξεχωριστά.
Ερώτηση : Επειδή βλέπω ότι ασχολείστε με τα δορυφορικά και κατέχετε αρκετά πράγματα γιατί δεν ασχολείστε και με τα feeds για να υπάρχει και λίγο περισσότερο ενδιαφέρον πρώτα από μερικά άτομα και μετά από περισσότερα ? Πολλά άτομα μου είπανε ότι θα έστελναν feeds αλλά ΄....... μόνο λόγια !!!!!! Προσωπικά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορώ να δίνω συνεχόμενα συχνότητες ευκαιριακών καναλιών..... Θα ήθελα από τον καθένα σας ένα μικρό σχόλιο σ'αυτό το θέμα. Ελπίζω να κεντρίσω το ενδιαφέρον κάποιων ατόμων !!!!
Προσωπικά δεν έχω τόσο πολύ hobby τα δορυφορικά γενικά, απλά έχω ένα (σχετικά μεγάλο) πιάτο (2.4m) - σύντομα θα προσθέσω και μοτέρ, μια συνδρομή sky italia, ένα skybox UK με freeview κάρτα (για αυτό και πήρα το μοτέρ) και ένα "πονηρό" δεκτη για τα οποια υπόλοιπα
Αν κατάλαβα καλά "feed" εννοούμε τα ξεκάρφωτα κανάλια που ανοίγουν σε διαφορους δορυφόρους, σωστά?
Θεωρητικά αν είναι έτσι θα μπορούσα να "σκανάρω" και να ψάχνω απλά προσωπικά δεν βρίσκω κάποιο ενδιαφέρον για κάτι τέτοιο αφήνω δε που δεν μου μένει και χρόνος από δουλειά, sky κλπ