Ανάπτυξη ψηφιακού ραδιοφώνου DAB
  • Πεμ 14 Νοε 2024, 14:18
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Ανάπτυξη ψηφιακού ραδιοφώνου DAB  (Αναγνώστηκε 244419 φορές)

0 μέλη και 25 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dr_virus

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Σεπ 2005
  • Τόπος: Σέρρες
@Γιώργο,  λίγο δύσκολα να βγάλω ιντερνετικά τα ραδιόφωνα αυτά στο αυτοκίνηση από την στιγμή που δεν έχω προσθέσει κάρτα sim ( ναι παίρνει κάρτα sim !!!! )

@007pcservice, η αναφορά μου είναι από την περασμένη Τρίτη αλλά και την Παρασκευή που πέρασα παίζαν κανονικά , ένα μικρό θέμα είχε μόνο με το Soho radio που μία έπαιζε μία όχι .

Θα ξανάπεράσω την επόμενη Τρίτη και θα ενημερώσω και πάλι .
Δέκτες:Edision OSmio 4K, Edision nino pro
LNB:Edision TL-2 swin se
Κάτοπτρο:Gibertini 1,50
Τόξο:34W - 75E

Αποσυνδεδεμένος savvas70

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2011
  • Τόπος: Πάφος - Kύπρος
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Μήπως εκεί στην Δράμα κάποιος αναμεταδίδει ψηφιακά ερασιτεχνικά όλα τα θεματικα web radio της ΕΡΑ η ΕΡΤ όπως θέλετεπέστε το.Και δεν είναι καθόλου dab+εκπομπή ;.Γιατί αυτούς τους σταθμούς τους πιάνω κι εγώ στο ίντερνετ όπως όλοι μας μέσω ίντερνετ και αν έχουμε την τεχνολογία αναμετάδοσης τα ανάμεταδιδουμε στην περιοχή μας.Ερασιτεχνικα και παρανόμως βέβαια.Γιατι δεν ξέρω οι φωτό που έδειξε είναι ίδιες με τις φωτό των σταθμών που βλέπω εγώ στο ιντερνετικό ραδιόφωνο κι ενώ έχω dab σε έλεγχο στο dab+στα ερτζιανά στην Πρέβεζα τίποτε δεν έχω.
Και δορυφορικά μέσω HellasSAT από τη συχνότητα12224Η μπορεί να γίνει η αναμετάδοση. (Proto, Kosmos, Trito, Deftero 103.7, Era Spor, Voice of Greece, Zeppelin, Kosmos Jazz, Deftero Laika).

Αποσυνδεδεμένος air1979

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2014
Σε καινούργια αυτοκίνητα, με εργοστασιακούς Δεκτες που συνδέονται με το λογισμικό του αυτοκινήτου, όταν ο δέκτης ανιχνεύσει μεσω του rds ΤΟ ΡΙ του σταθμού βγάζει το λογότυπο και τις άλλες πληροφορίες.  Αυτό γίνεται στα ραδιόφωνα της ΕΡΤ και σε μερικά ιδιωτικά (μάλλον των Αθηνών).  Δεν ξέρω από που παίρνουν τα στοιχεία, μάλλον απο το υπουργείο και τα περνούν οι εταιρείες εισαγωγής αυτοκινήτων.  Τα έχω δει σε  καινούργιο αυτοκίνητο και εγώ εδώ στην περιοχή μου. Τριπολη Ναυπλιο Σπάρτη. Ειναι λήψεις από FM. 

Αποσυνδεδεμένος dr_virus

• Satleo Maniac
Αν και ξεφεύγουμε από το θέμα το συγκεκριμένο ( λογότυπο ) στα fm το έχω δει στον Legend στην Ξάνθη και σε κάποιο από τα ξένα ραδιόφωνα της Αλεξανδρούπολης .

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Και τι δεν έχω διαβάσει ως τώρα... 
Είναι προφανές ότι κάποιος μερακλής έχει πάρει έναν dab+ encoder και προσθέτει μέσα διάφορα ραδιόφωνα, παίρνοντας τον ήχο για κάθε σταθμό από το διαδίκτυο. Φαίνεται και από τις ονομασίες εξάλλου (ERA2 Deutero) ότι τις βάζει όπως θέλει. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι το ραδιόφωνο του drvirus δεν δείχνει συχνότητα, σίγουρα δεν έχει κάποιο μενού που δεν έχεις ανακαλύψει?
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E

Αποσυνδεδεμένος gewrgios

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2014
  • Τόπος: Πρεβεζα
Όλα τα ράδια της ΕΡΑ στο ίντερνετ τα βλέπω έτσι όπως ο φίλος στη Δράμα.Μονο στο ιντερνετικό ραδιόφωνο!!
.Ποτε στην Πρέβεζα δεν έβγαλα dab+ την ΕΡΑ αν και θα το ήθελα πολυ.Αλλα άλλοι αποφασίζουν Αν έβγαλα ποτέ ήταν μέσω Πάτρας τίποτε άλλο.

Αποσυνδεδεμένος air1979

• Τακτικό Μέλος
  • **
Διάβασε και αυτά.

Ο μερακλης απο τη Δράμα, μπορει να πηγε  Μπορσα,  Αναβρυτή,  Γεράνεια κοκ .  Επίσης έφτιαξε και διαγράμματα VHF που να καλύπτουν ολόκληρες περιοχές.

Συνδεδεμένος a66fm

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Eλευσίνα, Κηφισιά
    • http://www.out.gr
Από τα Γεράνεια πάντως έχει νομίζω πάνω απο 2 χρόνια που είναι off το dab της ερτ

Sent from my SM-S908B using Tapatalk

...φιλικά, Σταύρος.

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
Και πάνω απο μισό χρόνο που έκλεισε και το Παναχαϊκό. Πάλι καλά που έχουμε Μάλτα και Ιταλία
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Αποσυνδεδεμένος paksat

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2005
  • Τόπος: Σάμος
Από τα Γεράνεια πάντως έχει νομίζω πάνω απο 2 χρόνια που είναι off το dab της ερτ

Και πάνω απο μισό χρόνο που έκλεισε και το Παναχαϊκό.

Νομίζω ότι τα πράγματα με το DAB+ της ΕΡΤ είναι κάπως έτσι:

1)   Οι πομποί DAB+ που εκπέμπουν πειραματικά από το 2018, είναι παλιοί τροποποιημένοι τηλεοπτικοί πομποί VHF, οι οποίοι σιγά σιγά «σβήνουν»…

2)   Από πλευράς ραδιοφώνου, η τριετία 2022, 2023, 2024 είναι αφιερωμένη στην προμήθεια και εγκατάσταση των 162 νέων πομπών FM (Syes – Rohde & Schwartz).

3)   Στο επόμενο Στρατηγικό & Επιχειρησιακό Σχέδιο της ΕΡΤ (2025 – 2029), θα δούμε αν υπάρχει σχεδιασμός για δίκτυο 167 νέων πομπών DAB+.
Κάτοπτρα: Gibertini OP 150 S (1) – Wave Frontier T-90 (1)
LNB: Inverto 0,2 dB (9)
Πολυδιακόπτες: SPAUN SMS 17089 NF (2) – SPAUN SUR 211 F (8)
Δέκτες: Technomate 6902HD-T2 Super (3) – Edision Progressiv HD Compact (3) - COSMOTE TV Kaon OTT (1)
9E–13E–16E–19,2E-23,5E-26E-28,2E-39E-42E

• SatLeo Legend
Ξεδίπλωσε λίγο το συλλογισμό σου γιατί ομολογώ ότι έχω μπερδευτεί....
Διάβασε και αυτά.

Ο μερακλης απο τη Δράμα, μπορει να πηγε  Μπορσα,  Αναβρυτή,  Γεράνεια κοκ .  Επίσης έφτιαξε και διαγράμματα VHF που να καλύπτουν ολόκληρες περιοχές.

Συνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2018
  • Τόπος: Κερκυρα
.......
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι το ραδιόφωνο του drvirus δεν δείχνει συχνότητα, σίγουρα δεν έχει κάποιο μενού που δεν έχεις ανακαλύψει?
ναι αυτο σκέφτομαι και εγώ, τι συχνότητα να βγαίνουν

Αποσυνδεδεμένος air1979

• Τακτικό Μέλος
  • **
Ξεδίπλωσε λίγο το συλλογισμό σου γιατί ομολογώ ότι έχω μπερδευτεί....
Οι δέκτες σε καινούργια αυτοκίνητα, με κάποιο τρόπο,  μάλλον απο το PI   του RDS στα FM (;)   μεσω βάσης δεδομένων του αυτοκινήτου απο την εταιρεία (;)  εμφανίζουν σε γραφικά και σε κείμενο αυτά που δείχνει  στις φωτογραφίες ο συμφορουμίτης πιο πάνω.  Αυτά τα έχω δει και εγώ στην περιοχή μου σε καινούργιο αυτοκίνητο με εργοστασιακό δέκτη.
Η λήψη είναι από τα FM, ενδεχομένως να τα έχει αποθηκεύσει απο άλλη περιοχή που είχε κάνει λήψη DAB+ ο ίδιος δέκτης.  Το αυτοκίνητο ήταν από Αθήνα και είχε και δυνατότητα λήψης DAB+.  Στο πιο πάνω link λέει ότι υπάρχουν δέκτες που συνδοιάζουν λήψεις FM & DAB+  για προφανείς λόγους (αραιό  δίκτυο dab... πχ)

Συνδεδεμένος a66fm

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Eλευσίνα, Κηφισιά
    • http://www.out.gr
Καμία σχέση.. Πχ στον δέκτη που μπαίνει στα αυτοκίνητα του group vw τα λογότυπα τα περνάς μόνος σου μεσα απο το μενού και οι δέκτες έρχονται απο την αντιπροσωπεία με τα λογότυπα κάποιων σταθμών όπως των κρατικών

...φιλικά, Σταύρος.

• SatLeo Legend
Θα είχε νόημα αυτό, με την προϋπόθεση ότι ο δέκτης έπαιρνε ίντερνετ (ο drvirus μας λέει ότι δεν έχει ίντερνετ), και αν δεν υπήρχε ήχος στα ραδιόφωνα που από το βίντεο φαίνεται να έχει, άρα και απευθείας λήψη. Πχ ο velvet δεν λαμβάνεται στη Δράμα για να πούμε ότι περνώντας από Θεσσαλονίκη τον αποθήκευσε κάπου ο δέκτης του. Από εκεί και πέρα νομίζω οι περισσότεροι dab+fm δέκτες αυτοκινήτου διαβάζουν το pi για να κάνουν εναλλαγή αν απαιτείται (αν και αυτό προϋποθέτει έλλειψη χρονικής καθυστέρησης, κάτι που στην Ελλάδα δεν το κάνει κανείς). Συνέβαινε όταν είχαμε εδώ το Sigmacom DAB+ test με τα ids του mux να έχουν ίδια PI με τα rds στα FM. Η ΕΡΤ αυτή τη στιγμή δεν έχει ίδια IDs με τα PI της, και μάλιστα δημιουργούνται και προβλήματα ανάμεσα στο 1003 του DAB+ και τον Tranzistor εδώ στη Θεσσαλονίκη.

Αποσυνδεδεμένος paksat

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2005
  • Τόπος: Σάμος
Θα είχε νόημα αυτό, με την προϋπόθεση ότι ο δέκτης έπαιρνε ίντερνετ (ο drvirus μας λέει ότι δεν έχει ίντερνετ), και αν δεν υπήρχε ήχος στα ραδιόφωνα που από το βίντεο φαίνεται να έχει, άρα και απευθείας λήψη.

Αυτή η αυτόματη εναλλαγή νομίζω ότι γίνεται με το Radio DNS - Hybrid Radio:

Φυσικά, από τον χάρτη κάλυψης, η Ελλάδα απουσιάζει "πανηγυρικά"...

Κάτοπτρα: Gibertini OP 150 S (1) – Wave Frontier T-90 (1)
LNB: Inverto 0,2 dB (9)
Πολυδιακόπτες: SPAUN SMS 17089 NF (2) – SPAUN SUR 211 F (8)
Δέκτες: Technomate 6902HD-T2 Super (3) – Edision Progressiv HD Compact (3) - COSMOTE TV Kaon OTT (1)
9E–13E–16E–19,2E-23,5E-26E-28,2E-39E-42E

Αποσυνδεδεμένος johnpapad24

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2020
Καμία σχέση.. Πχ στον δέκτη που μπαίνει στα αυτοκίνητα του group vw τα λογότυπα τα περνάς μόνος σου μεσα απο το μενού και οι δέκτες έρχονται απο την αντιπροσωπεία με τα λογότυπα κάποιων σταθμών όπως των κρατικών

νομιζω υπαρχουν επεκτασεις του rds (για dab παιζουν σιγουρα) που εχει και λογοτυπα...
130x100cm σιδερενιο no name αργολιδα...

• SatLeo Legend
Μα είναι καταπληκτικό! Εκμεταλλεύεται πλήρως τις δυνατότητες του rds!

Αποσυνδεδεμένος dr_virus

• Satleo Maniac
 Πχ ο velvet δεν λαμβάνεται στη Δράμα για να πούμε ότι περνώντας από Θεσσαλονίκη τον αποθήκευσε κάπου ο δέκτης του.

Ηλία δεν είναι ο Velvet 9,68 , είναι ο Velvet που μεταδίδεται από την πλατφόρμα του Athens Party .

Αποσυνδεδεμένος savvas70

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2011
  • Τόπος: Πάφος - Kύπρος
Εδώ στην Κύπρο το ψηφιακό ραδιόφωνο DAB είναι εντελώς άγνωστο. Κάποιες σκέψεις είχαν γίνει πριν 4-5 χρόνια από το ΡΙΚ που έμειναν όμως στα χαρτιά...

• SatLeo Legend
Όπως και να έχει είναι καθαρή εκπομπή dab απευθείας, δεν λαμβάνεις μέσω διαδικτύου, σωστά;
Ηλία δεν είναι ο Velvet 9,68 , είναι ο Velvet που μεταδίδεται από την πλατφόρμα του Athens Party .

Αποσυνδεδεμένος air1979

• Τακτικό Μέλος
  • **
Η λήψη είναι από τα FM.   Το ζητούμενο είναι πως διασταυρώνει  ο δέκτης και απεικονίζει τα λογότυπα-γραφικά.  Αν κοιτάξετε  παίζει και το PS  και το RT από τους τοπικούς πομπούς FM,  όπως συχνότητες τοπωνύμια κλπ.   Παίζει όπου υπάρχει λήψη  FM  με  RDS.

• SatLeo Legend
Έστω ότι ο δέκτης διάβασε κάποια πληροφορία από τα fm και φόρτωσε τη συγκεκριμένη λίστα. Πώς παίζουν οι σταθμοί που δεν είναι στα fm χωρίς ίντερνετ;

Αποσυνδεδεμένος air1979

• Τακτικό Μέλος
  • **
Στη λίστα είναι, δεν παίζουν.  Ο δέκτης που είδα εγώ στην περιοχή  μου έπαιζε ότι υπήρχε στα FM της περιοχής μου και όταν τον συντόνιζες είτε manual  είτε  auto.  Ας μας πει ο φίλος που και πότε τα ακούει,  εννοώ περιοχές.

• SatLeo Legend
Μα δες στο βίντεο, μια χαρά παίζουν

Παρεμπιμπτόντως dr virus το ραδιόφωνο σου είναι ίδιο με του georgig από αυτό εδώ το βίντεο?

Δείχνει ρυθμίσεις για εύρεση συχνότητας και σήματος..

Αποσυνδεδεμένος air1979

• Τακτικό Μέλος
  • **
Μα αυτός εδώ ειναι ξεκάθαρο ότι είναι στην περιοχή - μπάντα DAB+...   Μιλάμε να ακούς FM και να σου βγάζει ο δέκτης το λογότυπο του σταθμού, σε πλήρη οθόνη ειδικά στης ΕΡΤ τα προγράμματα.

Αποσυνδεδεμένος dr_virus

• Satleo Maniac
Δεν είναι το ίδιο Ηλία . Σήμερα θα περάσω πάλι από την Δράμα . Αν παίζουν θα σηκώσω νέο video .

Αποσυνδεδεμένος dr_virus

• Satleo Maniac
Την Τρίτη πέρασα από την Δράμα αλλά δεν είχα χρόνο για video ,παίζαν όμως κανονικά .

Στο video που τράβηξα σήμερα έχω ένα γενικό πλάνο απο τον Κορύλοβο και μια αφίσα απο τον δήμο Δράμας για όσους δεν πιστεύουν ότι αυτό τραβηχτηκε στην Δράμα .

Ηλία στο τέλος έχω και το μενού του ραδιοφώνου . Η επιλογή χειροκίνητα σε εμένα υπάρχει μόνο στις λήψεις των FM .

Δύο ήταν οι αλλαγές σήμερα . Πρώτον έχει αλλάξει η σειρά της λίστας όπως κατεβαίνουν και δεύτερον δεν έπαιζε ο Velvet ενώ στο HAM Radio που έως τώρα δεν είχε κάποια εκπομπή σήμερα μετέδιδε ένα cd των Muse  και έμοιαζε να είναι μια δικιά τους μετάδοση και όχι αναμετάδοση κάποιου άλλου σταθμού .

• SatLeo Legend
Ευχαριστούμε πολύ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2015
  • Τόπος: Πάτρα
Μετά από 9 μήνες το DAB της ΕΡΤ από Παναχαϊκό επέστρεψε, με τις γνωστές επιδόσεις σε σήμα που όλοι γνωρίζουμε...

* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 14/11/2024 (11:22)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 14/11/2024 (09:42)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΗΠΕΙΡΟ, ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ & ΕΠΤΑΝΗΣΑ [ΠΖ 05]  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 14/11/2024 (09:07)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΗΠΕΙΡΟ, ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ & ΕΠΤΑΝΗΣΑ [ΠΖ 05]  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 13/11/2024 (23:53)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΗΠΕΙΡΟ, ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ & ΕΠΤΑΝΗΣΑ [ΠΖ 05]  Μέλος: gewrgios Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 13/11/2024 (23:21)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΡΑΚΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΣΕΡΡΕΣ [ΠΖ 01]  Μέλος: AlexTsol Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 13/11/2024 (20:41)
* Απ: Το OPEN (πρώην Epsilon) στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 13/11/2024 (18:54)
* Απ: Cosmote TV - συζητήσεις για τις IPTV υπηρεσίες της Cosmote  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Cosmote TV 13/11/2024 (18:52)
* Απ: Λήψη Thaicom 6/8 στις 78.5°E  Μέλος: akaitakis Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 13/11/2024 (18:52)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: thodorisk Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (17:46)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (14:55)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: thodorisk Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (14:07)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (12:45)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 13/11/2024 (10:54)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΡΑΚΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΣΕΡΡΕΣ [ΠΖ 01]  Μέλος: kgial Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 13/11/2024 (10:21)
* Απ: Το OPEN (πρώην Epsilon) στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: paksat Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 13/11/2024 (10:07)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: thodorisk Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (09:26)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (08:53)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: thodorisk Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (08:27)
* Απ: Cosmote TV - συζητήσεις για τις IPTV υπηρεσίες της Cosmote  Μέλος: Hacker?pcs Φόρουμ: Cosmote TV 13/11/2024 (03:06)
* Απ: ALPHA Κύπρου  Μέλος: robi1994 Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 13/11/2024 (02:26)
* Απ: ALPHA Κύπρου  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 13/11/2024 (02:05)
* Απ: ALPHA Κύπρου  Μέλος: robi1994 Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 13/11/2024 (01:19)
* Απ: Μετακινήσεις δορυφόρων  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα από το δορυφορικό στερέωμα 12/11/2024 (23:42)
* Απ: Eutelsat 36B/36C @ 36°E (λήψεις - αναφορές)  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 12/11/2024 (23:10)
* Απ: ΕΚΤΟΞΕΥΣΕΙΣ ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ & FEEDS LAUNCHES   Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα από το δορυφορικό στερέωμα 12/11/2024 (22:45)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: jimgate07 Φόρουμ: IPTV Γενικά 12/11/2024 (22:38)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: komhsgr Φόρουμ: IPTV Γενικά 12/11/2024 (21:09)
* Απ: Cosmote TV - συζητήσεις για τις IPTV υπηρεσίες της Cosmote  Μέλος: angelalex Φόρουμ: Cosmote TV 12/11/2024 (20:57)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο νομό ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 12/11/2024 (20:56)