Κι εγώ πριν από δύο εβδομάδες κατεβαίνοντας από το χωριό Βρυσούλα Πρεβέζης όπου μετά από αυτό το χωριό έχει στην άκρη του δρόμου της Βρυσούλας με το Λούρου στη Βρυσούλα ακόμη ψηλά ένα φυσικό μπαλκόνι με παγκάκι όπου σε καθαρή μέρα χωρίς σύννεφα βλέπεις πέρα μακριά ως τον Αμβρακικό προσπαθούσα εγώ ματαια κατεβαίνοντας από το χωριό μου το Σκιαδά Πρεβέζης για Πρέβεζα μέσω Βρυσούλας κι όχι από τα Λελοβα να πιάσω στο καινούριο ΙΧ τής κόρης μου όπου έχει ραδιόφωνο dab+ να πιάσω το dab ert της Πάτρας 😂😂🌞Αρρα παιδευομουν άδικα, κι έλεγα από την άλλη μεριά όταν ερχόμουν από Λούτσα για Πρέβεζα, στο ψηλότερο σημείο της διαδρομής, πάλι με αυτό το ΙΧ έπιασα Ιταλία σταθμούς dab+!!!Τι στο καλό Πάτρα δεν μπορούσα να βγάλω έλεγα , όπου παλιότερα χαμηλά στο Λούρο με το ραδιοφωνο μου το sony dab+ σας είχα δείξει βίντεο που το έπιασα την ΕΡΑ dab Πατρών, λίγο έξω από το Λουρο.Τωρα από το Νεκτάριο είδα ότι παιδευομουν άδικα!!!Και με ρωταγε η κόρη μου τι πηγαίνεις σιγά το αμάξι;Μην το φοβάσαι επειδή είναι δικό μου και το προσέχεις😂Που να ήξερε ότι κυνηγούσα ΕΡΤ dab+Πάτρας🌞😂