Στο Μονολιθι Πρεβεζας καταφερα ανελπιστα κι εγω υστερα απο δυο χρονια απο οταν αγορασα το ραδιοφωνο της sony daB daB+RDS να κατεβασω κι εγω στιγμιαια σταθμους και στην χαρα μου δεν ηξερα να χειριστω την ακροαση τους την διαχειριση της λιστα των σταθμων ασε που μονο κατεβηκαν μια και μοναδικη στιγμη και δεν καταλαβα διολου οτι αποθηκευτηκαν οταν τελειωνε η αυτοματη αναζητηση και καθως προσπαθουσα να συνειδητοποιησω γιατι κολαγε στα δεξια λιγο πριν το τελος της μπαρας η αναζητηση και αργουσε να τελειωσει μετα ξαφνικα χωρις να καταλαβω ειχε σχηματιστει λιστα με σταθμους DAB .Aλλα στην προσπαθεια μου να πιασω σταθμους DAB γυριζα στην αναζητηση FM βρηκα ιταλικους σταθμους πηγα στο πιο δυνατο ιταλικο σταθμο και μετα γυρισα το πληκτρο σε αναζητηση DABκαι ετσι κατεβηκαν τυχαια οι σταθμοι αλλα ομως χωρις ηχο και στην προσπαθεια μου να βρω γιατι δεν εχουν ηχο τους εχασα .Δεν πειραζει ομως εστω και κλασματα δευτερολεπτου κατεβηκαν τυχαια σταθμοι ιταλικοι DAB DAB+?ποιος ξερει .!!!η αρχη παντως εγινε