Ευχαριστω, καταλαβα ... πιστευω αργοτερα να τερματισουν οι μπαρες πιστευω θα δυναμωσουν το σημα ...ακομα ειναι νωρις και καλα που τα εφτιαξαν μεχρι εδω
Συντομα θα εχω και εγω ενα dab ραδιο (κατα προτιμηση για αρχη φορητο) γιατι με διευκολυνει να πηγαινω σε διαφορα σημεια στο νησι (ψαρεμα, παρκο, μπανια κλπ)
Εξαλου και να αργησει να ερθει το dab εδω, εχουν και fm αυτα τα μαραφετια
Να σε ρωτησω, δοκιμασες ποσες ωρες πανε οι μπαταριες συνεχομενα στο sangean? και ποιο μοντελο ειναι? γιατι αυτα τα sangean ειναι φοβερα, αλλα αυτα μεχρι 100αρα εχουν μολις 5 μνημες σε καθε μπαντα
Ρωταω γιατι αυτα τα dab καταναλωνουν την μπαταρια για πλακα στα πιο πολλα, ευχαριστω
Το μοντέλο που έχω είναι το Sangean DPR-69+, το πήρα το Φεβρουάριο του 2015 75 ευρώ, δυστυχώς έχει ανέβει πολύ η τιμή του, αλλά πιστεύω πως αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω! Έχει εξαιρετική λήψη τόσο στα FM όσο και στα DAB+, αν ψάξεις λίγο στο συγκεκριμένο νήμα θα δεις...
Δυστυχώς έχει μεγάλη κατανάλωση ρεύματος, έχω επαναφορτιζόμενες μπαταρίες και με συχνή χρήση τελειώνουν μέσα σε 1 εβδομάδα, μόνο στα FM... Με αλκαλικές μπαταρίες πιστεύω θα πάει λίγο παραπάνω η αντοχή... Καλό μοντέλο είναι και το DPR-65+, όπως και το Sony XDR-P1DBP που έχει ο gewrgios.. Μπορείς να πιάσεις αν πας στη βόρεια Κέρκυρα DAB+ από Ιταλία, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πιάνουν μόνιμα και τα ψηφιακά μαζί με τα αναλογικά ραδιόφωνα!