Το μοντέλο που έχω είναι το Sangean DPR-69+, το πήρα το Φεβρουάριο του 2015 75 ευρώ, δυστυχώς έχει ανέβει πολύ η τιμή του, αλλά πιστεύω πως αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω! Έχει εξαιρετική λήψη τόσο στα FM όσο και στα DAB+, αν ψάξεις λίγο στο συγκεκριμένο νήμα θα δεις... Δυστυχώς έχει μεγάλη κατανάλωση ρεύματος, έχω επαναφορτιζόμενες μπαταρίες και με συχνή χρήση τελειώνουν μέσα σε 1 εβδομάδα, μόνο στα FM... Με αλκαλικές μπαταρίες πιστεύω θα πάει λίγο παραπάνω η αντοχή... Καλό μοντέλο είναι και το DPR-65+, όπως και το Sony XDR-P1DBP που έχει ο gewrgios.. Μπορείς να πιάσεις αν πας στη βόρεια Κέρκυρα DAB+ από Ιταλία, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πιάνουν μόνιμα και τα ψηφιακά μαζί με τα αναλογικά ραδιόφωνα!
πραγματι κοιταξα και τα 2 και εχουν πολυ καλες κριτικες και επισης ειναι εταιριες αξιοπιστιας
αυτο που μου αρεσει και αν παω για sony ειναι και το XDR-S41D που λεει οτι παει γυρω στις 25-30 ωρες
αλλα και τα 3 που αναφεραμε, εχουν μολις 5 μνημες και καπου με πειραζει
Μαλλον θα παω για το
Panasonic RF-D10, δεν ειναι τοσο φορητο, ομως εχει sleep timer, ξυπνητηρι απλο, και το πιο βασικο στα κριτηρια μου εχει 10 κουμπια χωριστα για τον καθε σταθμο, (10+10 για dab/fm) και ετσι με ενα κλικ αλλαζω αμεσως μερικους ... διαβαζω οτι εχει καλη ληψη, εχει καποιο ειδος fix equalizer που πιστευω βοηθαει σε μεγαλο ηχειο με ηχο σχετικα καλο για τα κυβικα του το ηχειο, παιρνει μεγαλες μπαταριες αλλα πιστευω οτι κρατανε πολυ περισσοτερο απο τις μικρες, αλλα το μειονεκτημα του, μαλλον στα ακουστικα δεν εχει stereo που για dab ειναι πεναλτυ
ειδωμεν
Περιπου σε κανα μηνα θα παρω καποια επιλογη γιατι δεν δουλευω τωρα να παρω κατι αμεσως (πριν 3 μηνες πηρα ηδη ενα akai παγκοσμιου ληψεως) γιατι δεν υπολογισα θα βγει τοσο γρηγορα τo dab) και θα παω βορεια ή δυτικα 'η σε κανα βουνο, να δω τι ψηφιακο ερχεται απο Ιταλια (θα αναφερω στο αναλογο topic, ισως και κανα video αν δει καποιος Ιταλος τους σταθμους τους)
Eυχαριστω