Οι αλλες χωρες ειχαν ψηφιακη τηλεοραση χρονια παραλληλα με την αναλογικη για χρονια
Οι αλλες χωρες ειχαν ψηφιακο ραδιαφωνο χρονια παραλληλα με το αναλογικο επισης χρονια
Στην Ελλαδα ηρθε η ψηφιακη τηλεοραση (δεν θυμαιμαι ποτε να ηταν οι πρωτες ψηφιακες εκπομπες το 2012?***) αλλα μεσα σε πολυ λιγο διαστημα, 2 χρονια εγινε το switch over
Τωρα προβλεπω...
μεχρι τελη 2018 θα εχουν παρει ψηφιακες αδειες αρκετοι, απο εκει και περα αρχιζει η αντιοστροφη μετρηση
Μεχρι το 2020 θα γινει το switch over
Oσο για τους δεκτες επειδη δεν θα εχουν παρει πολλοι, παλι υπολογιζω οτι και με την ψηφιακη τηλεοραση ... τελευταια μερα θα ειναι ουρα στα μαγαζια για δεκτη (θα το θυμαμαστε γιατι το ιδιο εγινε και με την περιπτωση της τηλεορασης)
Πριν με φατε
μπορει να κανω λαθος ... δεν ανηκω σε καποιο οργανισμο, δεν ειμαι καπου πολιτικα, αλλα συγκρινω τι γινεται εδω σε αυτη τηε χωρα, και οχι τι γινεται εξωτερικο που εκει τα ειχαν χρονια παραλληλα, βαση της ψηφιακης τηλεορασης, ξερετε καλα οτι καθαρησαν γρηγορα
**** δεν θυμαμαι γιατι δεν ειμαι της τηλεορασης, ειναι κλειστη σχεδον ολη μερα, μονο για καποιο επειγον νεο 'η ποδοσφαιρο ανοιγει ... το ραδιο ειναι ανοιχτο στο σπιτι 24/7 ... ειμαι του ραδιοφωνου
και εμενα καπου με χαλαει γιατι ειμαι κατω απο βουνο και τα FM ερχονται με φυσημα οι πιο πολυ σταθμοι, ομως με αυτο το λιγο σημα ακουγονται ... τηλεαραση πιανω τα μισα καναλια (πριν τα εβλεπα με χιονια αλλα φαινονταν) ...
με το dab δεν νομιζω να πιανω κατι καλυτερο, ισως και χειροτερα ... ειδωμεν