0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Χτες πήρα ψηφιακό ραδιόφωνο.... για την ώρα η ΕΡΤ το ψηφιακό της κάνει συνέχεια διακοπές γιατί ανοιγοκλείνει ο πομπός , ακούγεται ένα τρίξιμο στον ήχο και η ερα7 δεν αναμεταδίδει τπτ Το proto 136 kbpsTrito 136kbpsV. o.G 96 kbpsDeytero 136kbpsEra 7 64 kbpsErasport 128kbpsKosmos 128kbpsSent from my iPhone using Tapatalk
Εχθές παρέλαβα αυτό.....Sony XDR-S41D για να μπαίνουμε σιγά σιγά στο κλίμα.
Επανήλθαν τα ψηφιακά αλλά κάνουν συνέχεια διακοπές
Ραδιοφωνικός σταθμός για το εθνικό οδικό δίκτυο από την ΕΡΑ
μπορει να τρως και ταπες απο ιταλια και να χανεις τα ακαρνανικα. ακομα και ποιο κατω σε μας στα παραλια της Πρεβεζας οταν το ραδιο γεμιζει ιταλους, η τηλεοαση υποφερει απο παρεμβολες και μαυρο
φίλε paulk καλησπέρα! Απ'ο,τι θυμάμαι κι εγώ, το τότε CNN του Υμηττού ήταν όντως ~1ΚW max. Επίσης, νομίζω οτι τα πιο πολλά από αυτά τα 'δορυφορικά' κανάλια τα αναμετέδιδε η ΕΡΤ σαν 'transponder'.. δηλ. απo εναν ευρύ ενισχυτή RF και μια κεραία περνούσαν όλα αυτά τα ΄δορυφορικά'.
Το rai ομως εβγαινε σιγουρα με 100w? και οχι με 1000? αν ναι τοτε θα σου ερθει σημα απο Αθηνα...Eξαλου εγω πιστευω οτι τα FM ειναι πιο χαμηλες συχνοτητες και πανε πιο μακρυα ... Αν εχεις την οικονομικη ανεση κανε την δοκιμη σου, δεν χανεις κατι αν αγορασεις ενα, γιατι ολα εχουν και FM και μπορεις να το παρεις παντου ή να του κανεις χρηση αμεσως στα FMΤωρα σε εμενα με την τηλεοραση συμβαινει το αντιθετο ... (αλλα υποψην δεν ειναι στο καλυτερο σημειο τοποθετημενη η κεραια για ληψη απο Ακαρνανικα)Με ληψη απο Ακαρνανικα (σε Κερκυρα) οταν ανοιγει ο καιρος και κυριος κατα καλοκαιρο, μπορει να μην εχω σημα και για 1 ωρα και εχω δοκιμασει 2 κεραιες & 2 ενισχυτες) απο χειμωνα παει και 7 μερες χωρις να χασει σημα (ισως η υγρασια και τα συννεφα ειναι θετικα στοιχεια για το σημα)