Edited
Mπα δεν πιστευω με 300w να πιανει Κρητη (απο Αθηνα) ... Αν σου ερχεται σημα τηλεορασης ισως επειδη εκει πρεπει να εκπεμπουν με 3-5 KW (3000-5000w) τηλεοπτικα και επισης η κεραια κανει ληψη κατευθυνομενα (που παιζει ρολο γιατι εχει παραπνω ενισχυση) σε συγκεκριμενο σημειο (ας πουμε προς Αθηνα) ... τωρα αυτο ειναι εκτιμηση μου οποτε μπορει να ειμαι λαθος .. αλλα με την απλη κεραια του ραδιοφωνου, δεν νομιζω, ακομα και αν βαλεις κεραια ειδικη να κοιταει προς Αθηνα το κοβω δυσκολο
Στις πιο πισω σελιδες, ο κυριος που ξερει απο ΕΡΤ, ειπε γυρω στο Μαρτη θα μπει dab σε 8 μεγαλες πολεις, (και του χρονου παντου) πρεπει να ειναι και το Ηρακλειο μεσα στις 8 μεγαλες πολεις (εκτιμηση μου τουλαχιστον απο νωρις πρεπει να βαλουν κατι και στην Κρητη που θα καλυψη και την πολη αλλα και αλλες περιοχες)
Κοιτα εδω στα νηματα του ψηφιακου ραδιοφωνου για τυχον νεα
Για το θεμα αγορας dab ... και να παρεις κατι δεν θα σου μεινει στο συρταρι, γιατι εχουν και FM με RDS (εφοσον το υποστηριζει ο σταθμος, γιατι πηρα και εγω ενα που ηρθε σημερα και οι περισσοτεροι τοπικοι σταθμοι δεν εχουν RDS και δεν δινει info, απορω πως εκπεμπουν χωρις info, δεν ειναι stantard?)