μπαμπη και εγω το εχω δει αυτο το eltra εχει manual ψαξιμο?η μονο auto? και ποσες μνημες μπορεις να βαλεις για αποθηκευση στο dab??απλα επειδη ειναι φτηνο δεν ξερω απο θεμα ληψης δεκτη τι λεει...αυτα ερχονται απο πολωνια.
Ναι τελικα εχει manual scan, δεν το αναφερει στις οδηγιες και ουτε εχει Αγλλικο οδηγο, εχει και ενα μεγαλο ελλατωμα οταν παιζει με τροφοδοτικο και επιρεαζει την ευαισθησια που πολλοι θα το γυριζαν πισω (μαλλον το καλωδιο εσωτερικα που παει απο την κεραια στη πλακετα, πρεπει να ειναι διπλα στο τροφοδοτικο ... ομως βρηκα τι κολπο θελει και πλεον παιζει πολυ καλα στα FM που δοκιμασα και με πολυ δυνατο ηχειο για τοσο μικρο) ...
Κανε υπομονη μεχρι αυριο θα ανοιξω καινουριο topic και θα αναφερω οτιδηποτε μικρο ελλατωμα (εχει μερικα μικρα, αλλα για τετοια τιμη ουτε κουβεντα, εγω το συγχωρω) θα βαλω Αγγλικο και Ελληνικο οδηγο σε pdf που εκανα εγω & video με αλλα ραδιακια ... απλα περιμενω αν πιασω αυριο dab σε υψωμα, γιατι εδω Κερκυρα ακομα απο την ερα ... εχω και ενα panasonic, αλλα ενα ενα με την σειρα