εχω απορια δεδομενου οτι dab+ακομα δεν το γνωρισαμε οποτε λογικο ειναι πολλες αποριες εικασιες σκεψεις να ειναι ανεφικτες.Ομολογω οτι πηγαινω με την παλια λογικη επεκτασης και ληψης οπου αυτο ηταν εφικτο απο γεωγραφικους τοπογραφικους μορφολογικους καιρικους παραγοντες και παραγοντες υποδομων κεραιων πομπων βατ ισχυς κ,α,Ετσι λοιπον με βαση τον παλιο γνωμονα που ανεφερα παραπανω των παραγοντων που διαμορφωνουν επηρεαζουν το αναλογικο και τωρα το ψηφιακο σημα dab+νομιζω εσφαλμενα η οχι οτι θα εχουμε ληψη σηματων dab+στην περιοχη της Πρεβεζας λεω εγω τωρα στην ευρυτερη εννοια του γεωγραφικου χωρου και απο αλλες περιοχες οπως Αινος διαυλο 8 Ιωαννινα δiαυλο 10 Τριπολη διαυλο10 Φλωρινα διαυλο7 Πυργος διαυλο5 Σπαρτη διαυλο11 Θεσπρωτια Κερκυρα διαυλος9 Βεβαια το ορθον ειναι μονο ληψη απο γειτονικους νομους οπως Θεσπρωτια Κερκυρα Ιωαννινα και Αινος και που δεν συμπιπτουν οι διαυλοι τους με εκεινο των Ακαρνανικων .Δεν ξερω για αυτη την σκεψη μου μπορει ναναι λαθος ακρη παραλογη και ανεφικτη Σιγουρα εληφθη χωρις να λαβω υποψην την ισχυ των κεντρων εκπομπης τον προσανατολισμο τους και το κυριοτερο αυτες οι σκεψεις γραφτηκαν στα πλαισια σημερινης αγνοιας του φαινομενου σηματος dab+