Όταν πηγαίνω σε όχι και τόσο εμπορικούς δορυφόρους και σε αυτούς τα δεδομένα αλλάζουν σχετικά γρήγορα και όταν μάλιστα αφορά και λήψη από τη C-band για την οποία το κάτοπτρο που έχω είναι μικρό , συνήθως κάνω ένα blind scan και αν υπάρχει σήμα τότε ο δέκτης μου τα αποθηκεύει , έτσι μου αποθήκευσε το κανάλι Hosanna στην συχνότητα 3989 Η με SR 1200 και fec 3/4 DVB-S2 8PSK στον Amos 5i @ 17° East .
Όταν πήγα να το δω τι κανάλι είναι , τότε ο ίδιος δέκτης που το βρήκε και το αποθήκευσε στη μνήμη του , δεν μπορούσε να το κλειδώσει , έκανα πάλι blind scan περιορισμένο αυτή τη φορά και πάλι μου το ξαναβρήκε , ενώ πάλι δεν μπορούσε - όταν πήγα να το δω - να κλειδώσει το σήμα .
Δοκίμασα με ένα άλλο δέκτη (φωτο) και ενώ μπορούσε να δει το σήμα δεν μπορούσε να το κλειδώσει και να το αποθηκεύσει στην μνήμη του .
Υποθέτω ότι αυτό είναι ένα θρησκευτικό περιεχομένου κανάλι από το Μεξικό , μπορεί κάποιος να κάνει λήψη αυτού του καναλιού και να αναφέρει το αποτέλεσμα ?
Φίλιππα ρίξε μια ματιά , και πες μου σε παρακαλώ στην περίπτωση που το κατεβάζεις με ποιο δέκτη κάνεις λήψη ?
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
Συνδεθείτε Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
Συνδεθείτε