Ξεθαβω το θεμα για να ζητησω την αποψη σας:
Σκεφτομαι σοβαρα να κοψω τη ΝΟΒΑ για οικονομικους λογους, ομως δεν αποκλειω το ενδεχομενο να ξαναχρησιμοποιησω την υπηρεσια καποια στιγμη. Μπορει π.χ. σε εναν χρονο απο τωρα να ριξουν 50% τις τιμες τους χαχαχαχαχα (ενταξει, ενα αστειακι εκανα).
Εχω ομως καρτα που δεν ειναι "παντρεμενη" με τον δεκτη και δεν θελω να χασω το "προνομιο" (οσο διαρκει αυτο βεβαια) να μπορω να την ξαναχρησιμοποιησω στον δικο μου αποκωδικοποιητη, οπως κανω ως τωρα.
1. Θεωρειτε οτι ειναι σωστη κινηση να αφησω απληρωτο τον λογαριασμο ωστε να μην ζητησω διακοπη (συνεπως και πιθανη καταργηση της καρτας);
2. Νομιζετε οτι δεν προκειται να μου "κλειδωσουν"/απενεργοποιησουν τη συνδρομη εφοσον αφησω απληρωτο τον λογαριασμο;
3. Ξερετε αν (σε περιπτωση επανασυνδεσης κι οχι σε 2-3 μηνες, αλλα πιθανως περισσοτερο χρονο) θα μπορω να χρησιμοποιησω παλι την ιδια καρτα; Αληθεια, σε αυτη την περιπτωση εξακολουθει να γινεται η ενεργοποιηση σε αποκωδικοποιητη εξουσιοδοτημενου αντιπροσωπου;
Αν ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ στα σιγουρα καποια απαντηση απο τις παραπανω, παρακαλω πειτε το μου, ειδαλλως περιμενω τις υποκειμενικες σας αποψεις.
Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια.