Ευχαριστούμε πάρα πολύ!
Πολύ ωραίος!
Όχι μόνο μας έκανες αναφορά από Μεταξά και Πήλιο, αλλά μας διαφώτισες και για τα Σέρβια για τα οποία δεν ξέραμε σχεδόν τίποτα!
Βέβαια έχω πολλές απορίες, αλλά καταρχάς....
Μα καλά είναι ΤΡΕΛΟΙ στο ALTER?
Με τόσες κενές συχνότητες, πώς στο καλό τους ήρθε να πέσουν πάνω σε αλληλοκάλυψη και μάλιστα της ΕΡΤ?Δηλαδή αυτή η κατάσταση συνεχίζεται επί σειρά ετών?
Το 28 πάντως φαίνεται κενό, δεν μπορούσαν να πάνε εκεί?
Τώρα για την Κοζάνη!
1. Πόσο καθαρά λαμβάνονται οι πομποί από το Πήλιο? Για να λαμβάνεται το m. στο 21 και τα ψηφιακά όταν πέφτει η ΕΤ1 θα πρέπει να έρχεται ως και πολύ καλό σήμα, δηλαδή σε φάση να παρακολουθείται άνετα!
2. Τα Σέρβια είχα την εντύπωση ότι κάλυπταν μόνο προς νότια (Βέλβεντο, χωριά στη σκιά του Μεταξά) όμως όπως φαίνεται καλύπτουν παντού, πάλι όμως βλέπω από μετρήσεις τα κανάλια πετούσαν αετό.... Από Σέρβια δεν λαμβάνονται στην Κοζάνη τα ALTER, Star & ΣΚΑΪ? Νομίζω ότι το STAR είναι στο 57 και ο ΣΚΑΪ στο 34 (αν είναι 34 θα αλληλοταπώνεται με τον 902)
3. Το 4Ε βλέπω άλλαξε συχνότητα, από το 26 στο 61 και καθάρισε, βέβαια είχα δει στο site του ALPHA ότι ήταν στο 24 στα Σέρβια, δεν ξέρω αν άλλαξε συχνότητα και έτσι αναγκάστηκε το 4Ε να μετακομίσει ψηλότερα!
4. Ακόμα δεν μπόρεσα να εντοπίσω το Κ.Ε. δορυφορικών του δήμου, όπως λες είναι στα νότια της πόλης! Παρόλα αυτά βρήκα μια φωτό, αλλά μάλλον δεν είναι
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
Συνδεθείτε5. Τελικά από την αναφορά μάλλον δεν περνάει καθόλου η Κλεισούρα!
Γενικα πάντως ενώ βλέπω αρκετές κενές συχνότητες, δεν μπορώ να πω ότι έχει γίνει και ο καλύτερος σχεδιασμός συχνοτήτων!