Την καλησπέρα μου σε όλους. Θα ήθελα την βοήθεια έμπειρων τεχνικών που σίγουρα υπάρχουν στο φόρουμ ώστε να βρεθεί λύση στο πρόβλημα λήψης των περισσοτέρων καναλιών σε αρκετές περιοχές της Ρόδου. Συμβαίνει λοιπόν το εξής σε περιοχές όπως και τη δική μου που βρίσκονται απέναντι από τα Τουρκικά παράλια, στις συχνότητες c 38 alter, c 27 ant1,c 65 star, κ.τ.λ να εκπέμπουν και τουρκικά κανάλια στις ίδιες ακριβώς συχνότητες από απέναντι με αποτέλεσμα την κακή λήψη των δικών μας καναλιών. Παράδειγμα στη C 65 STAR παραδόξως μπαίνει μέσα ο ANT1 πιθανών να εκπέμπετε από κάποιο κοντινό νησί με αποτέλεσμα να λαμβάνουμε κακή εικόνα από το STAR χωρίς ήχο και ταυτόχρονα να ακούμε τον ήχο του ΑΝΤ1 ενώ έχουμε εικόνα από STAR. Θα ήθελα επειδή πιστεύω ότι η λύση βρίσκεται στην επιλογή της κεραίας η οποία στην περίπτωσή μας θα πρέπει να μην μαζεύει τίποτα από πίσω παρά μόνο από την κατεύθυνση στην οποία είναι γυρισμένη, α) να προταθούν τύποι ή ακόμη και συγκεκριμένες κεραίες, β) με ποίο υλικό μπορώ να κατασκευάσω ένα προστατευτικό κάλυμμα ανεξάρτητο από τη κεραία όπου θα τοποθετήσω προς την πλευρά που η κεραία δέχεται τις ανεπιθύμητες εκπομπές, τόσο ανθεκτικό ώστε να μην το διαπερνούν τα σήματα που δημιουργούν τις παρεμβολές, γ) άλλες προτάσεις. Ευχαριστώ προκαταβολικά και ζητάω συγνώμη αν θέλω πολλά!!