γεια σας παιδια κ παλι.. τι μου θυμησατε για απιστευτα.. 1ον ενας φιλος μου πριν απο 1 μηνα οταν εφυγε απο την αθηνα επιανε zoo radio θεσσαλονικης 90,8 κοντα στα ορια αττικης βοιωτιας λιγο χαλια φυσικα..
2ον οταν εκαναν διακοπες οι ληψεις απο χορτιατη μπορω να πιασω σε μεγαλο μερος ημαθιας κ πιο πολυ νομος πελλας τα 89,5 energy radio απο κοζανη 91 radio city 101.2 studio4 απο πτολεμαιδα αλλα σε καποια σημεια παρεμβολες απο ερα βολου (πηλιο) κ τελος εχουμε 102,4 ραδιο μελωδια κι αυτο απο πτολεμαιδα.. απο εκει και περα.. στο χωριο μου σε καποια σημεια αντι να παιζουν τα ποντιακα του 101,3 ακουγεται ερα βολου 101,2 κ πιανω πεντακα8αρα ολυμπος fm αντι για ραδιο μελωδια(αριδαια) που καλυπτει σε μεγαλο μερος εκτος απο ναουσα και βεροια που πιανει ερα σερρων λογω υψους.. και τελος στο χωριο μου αντι για συνορα fm απο κιλκις 92,2 ακουγεται ραδιο ενημερωση πιερια και μαλιστα μπορει ο συνορα εδω να μην εχει rds αλλα στο ραδιο ενημερωση βγαζει rds οπως και στον ολυμπο... αυτες οι ερευνες ειναι λιγοτερο απο 3 μηνες... περιμενω τα δικα σας σχολια:
msn: Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
Συνδεθείτε ή Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
Συνδεθείτε* Γράφουμε μικρότερες παραγράφους.
**Προσέχουμε να είναι ευανάγνωστες.