Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX
  • Κυρ 23 Φεβ 2025, 20:00
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  (Αναγνώστηκε 641756 φορές)

Johnathens και 31 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Συνδεδεμένος bill82

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Αθήνα -> Κατερίνη
οι συχνότητες κ των 2 αυτών ραδιοφώνων από Πάρνηθα μέχρι την Χαλκίδα βγαίνουν... παραπαίρα ότι βγαίνει είναι από Υμηττό... οπότε δυσκολο....
:arrow: πιθανότατα να έβγαινε και το Βίτσι εκεί πάνω!...  
από χορτιάτη τιποτα ?

Συνδεδεμένος thanost

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2011
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
πο πο χαμος!να σημειωσω οτι και εγω οταν ειναι οff o north μου ερχεται πολυ καλα ο 98,1! κατι αλλο, τον kiss 929 τον εβγαλες εστο και με ξυσιμο η καθολου?

Αποσυνδεδεμένος marios1234

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2007
  • Τόπος: Ιστιαία (Β. Εύβοια)
Χθες το βραδυ στην Κομοτηνη εβγαλα πολλα τουρκικα ραδιοφωνα λογω διαδοσης!

91,0(εχει σταματησει ο DJ Ξανθης)
94,5
96,8
98,4
100,0
100,2(ο μονος που ακουσα jingle,ειναι ο Power Love FM απο Κων/πολη)
105,5(εχει σταματησει ο Kral Fm)
108,0

Συνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
ανεβηκα στην Πάρνηθα σήμερα... πρώτη σταση διπλα στο καζινο
στα 1000μ μου εβγαινε
91,8 πρρισμα από σιφνο
94,3 ερα απο ολυμπο λεσβου
94,4 νετ από αχεντρια κρητης
93,9 χριστιανισμοσ από λευκες πάρου
95,4 εκκλησια ελλαδοσ από συρο με εναλαγη καποιον ερασειτεχνη από ανατολικη αττικη
95,8 αιγαιο από συρο
97,4 ρυθμοσ από μαλαξα
100,2 maxfm μαλαξα
101,5 κρητη -skai μαλαξα
στο 101,6 εναλασσόταν ο ερασιτεχνης με εναν τουρκικο
102,1 ηχώ από Πάρο
102,7 ερασπορ από λευκες πάρου
107,9? τουρκικοσ
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
στην άλλη πλευρα μου εβγαινε από βιτσι μέχρι όλυμπο λέσβου...
πχ 100,6 102fmβίτσι
94,5 ραδιο θεσσαλονικη
87,8 zoo χαλκιδικής
90,8 zooχορτιατησ
98,8 ραδιο χαλκιδικη καμπανα
95,1 κοσμοραδιο μαλλον χαλκιδικης
100,4 ραδιο αθως
ερα1 92,3 και ερα2 94,3 από όλυμπο λέσβου
και 88,8 μητροπολη γουμενισασ ισα που ακουγώταν

Αποσυνδεδεμένος TRONIX

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2007
  • Τόπος: ΞΑΝΘΗ
αμα ανεβεις στον υμητο επανω θα βγαλεις περισσοτερα

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Παράθεση από: "bill82"
οι συχνότητες κ των 2 αυτών ραδιοφώνων από Πάρνηθα μέχρι την Χαλκίδα βγαίνουν... παραπαίρα ότι βγαίνει είναι από Υμηττό... οπότε δυσκολο....
:arrow: πιθανότατα να έβγαινε και το Βίτσι εκεί πάνω!...
από χορτιάτη τιποτα ?

Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι η πλήρης απουσία των ιδιωτικών από Πήλιο, ούτε ίχνος του Βέρα, ούτε του Astra FM, αν και 97.3 έπιανα ένα σταθμό καθαρά αλλά μου φάνηκε περισσότερο για τον Ημαθία!
100.3 έτρωγε ταπάρα από τον Άθω 100.4 αλλά ούτως ή άλλως είχε περισσότερες πιθανότητες ο Βουλγάρικος, 97.2 δεν κάθισα ώρα να δω αν καθαρίζει κάποιος από κάτω, πάντως Πάρνηθα έβγαινε και σίγουρα καλύτερα αν είχα σωστό ραδιόφωνο με καλή επιλεκτικότητα! Ένα G8 εκεί πάνω θα έδινε ρέστα!
92.0 με λαϊκά σας λέει κάτι? Είχε αρκετά καλή λήψη!
Βίτσι ερχόταν αλλά μόνο το 90.6 αφού το 88.6 το τάπωνε ο Σοχός και μου έκανε εντύπωση η απουσία του 105.1!
Χορτιάτης ίχνος, έπιανε λίγο το 94.2 αλλά νομίζω από αλλού, έπιανε και το Λόφο της Ασπροβάλτας!
Αλλά καμιά μακρινή λήψη δεν ήταν σαν τα Τούρκικα του Canakkale που ενώ τα άκουγα καμπάνα δεν ερχόταν το στέρεο ούτε το RDS! :?
Δεν είχα δυνατότητα να δω λήψεις σε αμάξι δυστυχώς!
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E

Συνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
δε ξερω για g8 σήμερα το g3 με απογοήτευσε... ολες τις ελευθερες συχνότητες τις εβγαζε σαν κενες... ενω στο αυτοκίνητο εβγαζα μακρινα ραδιοφωνα... ίσως φταιει που ΄ημουν κοντα στις κεραιες....

Αποσυνδεδεμένος marios1234

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2007
  • Τόπος: Ιστιαία (Β. Εύβοια)
-Χθες το βραδυ ειχαμε τουρκικη ''επελαση'' ραδιοφωνων!!!
-Συμφωνα με το παρακατω site μαλλον ολα οσα επιασα ηταν απο Κωνσταντινουπολη! Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
-Δυστυχως παρα την καλη ληψη μονο ενας σταθμος εβγαλε το RDS,ο Power FM 100,κι αυτος με δυσκολια!Το βιντεο του συγκεκριμενου ειναι απο προχθες το βραδυ...

Αποσυνδεδεμένος george_65

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Σεπ 2011
το G3 το εχει το θεματακι του=ακουγα, με μπαταριες παντα, ενα σταθμο με αρκετα χαμηλο σημα-μακρινο, ενα πρωι ανοιγω->αφαντος...   μεχρι που ανακαλυψα οτι ο φορτιστης εκπεμπε στα fm-ναι στα fm :assault

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
ρε τι μου θυμησες τωρα με αυτο που ειπες.μπορεις να εχεις δυο ραδιοφωνα σε ενα δωματιο και αν τα συντονισεις σε καποια συγκεκριμενη συχνοτητα το ενα και μια αλλη συγκεκριμενη συχνοτητα το αλλο να ταπωνει το ενα το αλλο. καπως ετσι εσπαγα τα νευρα του παππου μου που ακουγε κλαρινα και με νευριαζε του εριχνα ταπα και ησυχαζα.
GATE 7
Rock Thunder καθε Δευτερα στις 20:00 στο Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Αποσυνδεδεμένος slavico_megalio

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2012
  • Τόπος: Δράμα
μεσα στην πόλη της δραμας βγαζω αρκετα καλα τον ακροαμα fm 94,6 απο σερρες,μαλιστα βγαινοντας εξω απο την πολη και σε ολη την διαδρομη προς καβαλα βγαινει καμπανα και με rds.

Αποσυνδεδεμένος radiobuzzer

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2006
  • Τόπος: παντού
    • http://www.radiofono.gr
Παράθεση από: "Βασίλης1"
Κεφαλλονια-Ικαρία;

Εννοείται Ιθάκη εννοούσα, όχι Ικαρία. Τι βλάκας είμαι

Αποσυνδεδεμένος slavico_megalio

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2012
  • Τόπος: Δράμα
Mερικές ενδιαφέρουσες ληψεις σημερα απο καλλιφυτο δράμας, radio national bulgarija 101,6,ράδιο θεσσαλονικη 94,5,παλμός fm 96,5.ερα νετ 92,8 με rds,ολα αυτά ακούγονταν εξαιρετικα σαν να ήταν απο εδώ.το βουλγαρικο θα εχει κανενα πομπο τερας.

Συνδεδεμένος a66fm

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Eλευσίνα, Κηφισιά
    • http://www.out.gr
Παράθεση από: "nektarios 1451"
ρε τι μου θυμησες τωρα με αυτο που ειπες.μπορεις να εχεις δυο ραδιοφωνα σε ενα δωματιο και αν τα συντονισεις σε καποια συγκεκριμενη συχνοτητα το ενα και μια αλλη συγκεκριμενη συχνοτητα το αλλο να ταπωνει το ενα το αλλο. καπως ετσι εσπαγα τα νευρα του παππου μου που ακουγε κλαρινα και με νευριαζε του εριχνα ταπα και ησυχαζα.

[font=sans-serif:1z8bgaex]The intermediate frequency (IF) is generated by mixing the received radio frequency (RF) signal with a local oscillator (LO) frequency.[/font:1z8bgaex]...[font=sans-serif:1z8bgaex]In double-conversion superheterodyne receivers, a first intermediate frequency of 10.7 MHz is often used...[/font:1z8bgaex] Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
...φιλικά, Σταύρος.

Αποσυνδεδεμένος lef

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2009
  • Τόπος: Ιωάννινα
Παράθεση από: "george_65"
το G3 το εχει το θεματακι του=ακουγα, με μπαταριες παντα, ενα σταθμο με αρκετα χαμηλο σημα-μακρινο, ενα πρωι ανοιγω->αφαντος... μεχρι που ανακαλυψα οτι ο φορτιστης εκπεμπε στα fm-ναι στα fm :assault

δοκίμασε λίγο πρίν το φίς που καταλήγει στον δέκτη να κάνεις 4-5 βόλτες το καλώδιο γύρω-γύρω (με διάμετρο το πολύ 5-6εκ), δημιουργώντας έτσι ένα αποπνικτικό πηνίο, κρατώντας το σταθερό με ένα λαστιχάκι ή ένα δεματικό καλωδίων. Ίσως και να δείς βελτίωση.8-)

• SatLeo Legend
Γενικά το G3 που είδα κι εγώ του Βασίλη είναι άκρως απογοητευτικό τόσο στην επιλεκτικότητα, όσο και στην ευαισθησία και την εμφάνιση του RDS! Δεν ξέρω αν έπεσε σε ελαττωματικό κομμάτι, αλλά υπήρχαν σημεία που έβγαζα Λαρισινούς με το κινητό μου, ενώ στο G3 καπελωνόταν από τον διπλανό ισχυρό!

Συνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
για να αποδωσει σωστα το g3 φαινετε πως πρέπει να εισαι μακρια απο κεντρο εκπομπής... στην επαρχεια αποδίδει καλα...
ξαναεπαναλαμβάνομαι : στην κορυφή της πάρνηθας μόνο υμηττό έβγαζε... :crazy:  α, και στο κέντρο της Αθήνας με κεραια τερμα ανοιγμένη σε σταθμούς κυρίως ερασειτεχνικούς μου βγαζει λιγοτερο σήμα  στην ενδειξη απότι με κλειστη....

Αποσυνδεδεμένος george_65

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Σεπ 2011
το G8..., λαθος :hammerπαιδιά!, λευτερη μονο με μπαταριες ακουω κανεναν μακρινο, δεν εχω τροφοδοτικο. αλλα κ να ειχα μαλλον θα ελεγα οτι χαλασε το ραδιάκι μιας κ οταν δουλευει το κλιματιστικο το ακουω μεσα στο ραδιοφωνο του κινητου μου :crazy:!!!

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
το G8 τοσο καιρο που το ελιωσα στις ληψεις δεν φαινεται να το ενοχλει κατι ισως το κινητο τηλεφωνο να του εκανε καποια μικρη παρεμβολη κατι αλλο δεν το ενοχλει.

επρεπε να το ειχα σημερα το τι εβγαλα στα παραλια απο ιταλια δεν λεγεται ανεβαινει βιντεο σε λιγο
GATE 7
Rock Thunder καθε Δευτερα στις 20:00 στο Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
GATE 7
Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

• SatLeo Legend
Να ρωτήσω κάτι, το Ράδιο Θεσσαλία 96.0 παλιά λαϊκά δεν βάζει? Έχει καμιά 10ρια μέρες που το λαμβάνω μακράν καλύτερα από όλους τους υπόλοιπους του Δοβρουτσίου, ειδικά στα σημεία που περνάνε όλοι, αυτός πλέον καμπανιάζει (δεν μου βγάζει όμως RDS) ενώ πριν με το ζόρι τον λάμβανα και όχι πάντα! Έχετε προσέξει καμιά βελτίωση όσοι κάνετε λήψη από Δοβρούτσι?

Αποσυνδεδεμένος papagiannis

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2006
  • Τόπος: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ-ΑΘΗΝΑ-ΚΥΚΛΑΔΕΣ-ΔΩΔ/ΝΗΣΑ
Κύριοι/ες Καλημέρα το απογευματάκι έρχεται 15λεπτο Βιντεάκι με τις λήψεις που έκανα λόγο διακοπής ρέυματος απο το Κ.Ε Ρογδιάς
dreambox 600pvr-dreambox 500s-Unisat (analog)-dreambox 800s (i love it)
3 σταθερα 0,80 ASTRA 19.2-HOTBIRD 13.0-HELLASAT 39.0 KAI MOTER SUPERJACK 1.2DISEQ ΠΙΑΤΟ 1.0M ALCAD SUPER κορυφη
lnb GT 0.2dm super
                          --------------
YOU! 89.0 FM HERACLIO CRETE  [url=http://www.youradio.eu

Αποσυνδεδεμένος t300

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2007
Πραγματικά ήταν ωραία συγκυρία η διακοπή στη Ρογδιά. Το πρωί πηγαίνοντας προς τη δουλειά, άκουγα στο αυτοκίνητο τον music 89.2 με RDS από Ηράκλειο μέχρι την ενδοχώρα (Ποταμιές).

Αποσυνδεδεμένος papagiannis

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2006
  • Τόπος: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ-ΑΘΗΝΑ-ΚΥΚΛΑΔΕΣ-ΔΩΔ/ΝΗΣΑ
Ορίστε και το βίντεο , μακαρί να είχα ολοκληρώσει την εγκατασταση του εξοπλισμού και πιστέυω ότι θα είχαμε περισσότερα αποτελέσματα

dreambox 600pvr-dreambox 500s-Unisat (analog)-dreambox 800s (i love it)
3 σταθερα 0,80 ASTRA 19.2-HOTBIRD 13.0-HELLASAT 39.0 KAI MOTER SUPERJACK 1.2DISEQ ΠΙΑΤΟ 1.0M ALCAD SUPER κορυφη
lnb GT 0.2dm super
                          --------------
YOU! 89.0 FM HERACLIO CRETE  [url=http://www.youradio.eu

• SatLeo Legend

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
GATE 7
Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Συνδεδεμένος panos456

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2011
  • Τόπος: Πύργος Ηλείας
    • FMLIST - Παγκόσμια βάση δεδομένων για FM, TV, DAB+
Εγώ δεν έβγαλα τίποτα ιδιαίτερο, μόνο τα ραδιόφωνα της Rai στα 89.0 94.7 96.7 98.7, Τυνησία στα 106.6 103.0 και ελάχιστα Λιβύη στο 107.0.
Εξοπλισμός DX: SDRPlay RSP1A με λογισμικό HDSDR, Sangean ATS-909X, Φορητό TEF6686
Κεραία: Scanmaster D1300 Discone

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
οταν δεν βγαζω εδω πανω τοτε εχεις εσυ

δεν θα ανεβαινα πρωι πανω αλλα ετυχε να αναψω το ετον σπιτι να ω τι εχει και εβγαλα τους ιταλους στο 107.2 και 107.7
GATE 7
Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος ΣΠΥΡΟΣ-ΔΥΤ.ΦΘΙΩΤΙΔΑ

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2011
Παράθεση από: "mcelliot_g"
Να ρωτήσω κάτι, το Ράδιο Θεσσαλία 96.0 παλιά λαϊκά δεν βάζει? Έχει καμιά 10ρια μέρες που το λαμβάνω μακράν καλύτερα από όλους τους υπόλοιπους του Δοβρουτσίου, ειδικά στα σημεία που περνάνε όλοι, αυτός πλέον καμπανιάζει (δεν μου βγάζει όμως RDS) ενώ πριν με το ζόρι τον λάμβανα και όχι πάντα! Έχετε προσέξει καμιά βελτίωση όσοι κάνετε λήψη από Δοβρούτσι?

Στην περιοχη μου το ραδιοφωνο αυτο ειχε ανεκαθεν πολυ καλη ληψη.
Το περιεργο ειναι το εξης: Ενω στο οικιακο hi-fi ραδιοφωνο μου βγαινει κανονικα το RDS του, στο αυτοκινητο μου εμφανιζει σταθερα ως RDS την ενδειξη " HIT FM "!:yernuts

Αποσυνδεδεμένος ΣΠΥΡΟΣ-ΔΥΤ.ΦΘΙΩΤΙΔΑ

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2011
Χθες το μεσημερι, καποιο ΚΕ της Θεσσαλιας ηταν off, με αποτελεσμα:
1) στη θεση του ΠΡΩΙΝΟΥ (105.30) εκανα ληψη του SIERRA FM, με χαμηλη ενταση σηματος αλλα καλη ποιοτητα, με διαφημισεις απο Κοζανη κ΄Καστορια.
2) στη θεση του ΡΑΔΙΟ 69 (104.40) εκανα ληψη του ΡΥΘΜΟΥ (αγνωστου προελευσεως), με μεση ενταση & καλη ποιοτητα σηματος. Ετσι εξηγειται το γιατι δεν λαμβανω το ΡΑΔΙΟ 69 καθαρα.

* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 23/02/2025 (18:06)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: panos456 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (17:52)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: Ilias_ Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 23/02/2025 (17:48)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (17:32)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: RFXprt Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (17:26)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (16:51)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (16:51)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: RFXprt Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (16:40)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 23/02/2025 (16:39)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΔΡΑΜΑΣ  Μέλος: iggy7 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (16:28)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (16:09)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (16:07)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: tbaruzzo Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (16:06)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (16:02)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (15:29)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: tbaruzzo Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 23/02/2025 (15:17)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 23/02/2025 (14:59)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 23/02/2025 (14:46)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κεφαλληνίας & Ζακύνθου)  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (14:30)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 23/02/2025 (11:16)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 23/02/2025 (11:15)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (10:22)
* Απ: Η Ε.Ρ.Τ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: paksat Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 23/02/2025 (10:22)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (09:47)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (09:32)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 23/02/2025 (01:19)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: panos456 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 23/02/2025 (01:13)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση στο ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ (Σάμο, Δωδεκάνησα) [ΠΖ 11]  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 23/02/2025 (00:24)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/02/2025 (23:56)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 22/02/2025 (23:43)