Νεκταριε βλεπω gia d.x πιο πολλυ σου αρεσει το ραδιοφωνο παρα τηλεωραση.Αληθεια κατι αντοιστιχο για tv δοκιμασες ποτε με διακοπη ρευματος;
Τηλεόραση με την χαλια κεραια στην κεντρική εγκατασταση της πολυκατοικίας δεν το ψαχνω το θεμα.Πολύ παλια στο παλιό το σπίτι που είχαμε κεραια και με VHF κάποιο καλοκαιρι στα 2VHF επασα tve1 και τυχαινει τότε ο δήμος να αναμεταδίδει και το tve international και είχαν διαφορετικό πρόγραμμα.
Ποιό πολύ ασχολούμαι με το ραδιόφωνο είναι πολύ ποιο ευκολο και απο το καλοκαιρι του 1997 ασχολουμαι με αυτα και κατα τυχη τότε κάποιο βραδυ ε΄θιχα πιάσει δεκα ιταλικα ραδιόφωνα καποιο από αυτα είχε ριξει γερη ταπα στο ραδιο Ηπειρος που είχε αναμεταδώτη στο Κορφβουνι στο 106.5
εκεινο το καλοκαιρι πήτραμε το αμαξι που το έχω ακόμα σημερα , τότε είχε ένα ραδιοκασετόφωνο ψηφιακό ιδια μαρκα με το αμαξι και επιδη δεν είχα στερεοφωνικό σπίτιι άκουγα συνεχεια εκει μουσική από ραδιόφωνα
Συγκεκριμένα άκουγα συνέχεια τον jeronimo groovy στο 88.9 με RDS απο ακαρνανικά , τον δικό μας music sto 102.4 t;ote ενα άλλο δικό μας ο οποίος έκλεσε τότε αλλά κρατησε την συχνότητα για κανα χρόνο ακόμα και αναμετέδειδε το τουρκικο metro fm στο 107.3.Επιανα και τον μετρο απο γιαννενα στο 106.7 και πειρατη στο 106.9 Επειδη σαν μεγαλο πειραχτηρι που ήμουν δεν αφηνα τιποτα στην ησυχία ψαχούλευα τις συχνότητες και ένα βραδυ πολύ ιταλια και το κηνυγαγα συνέχεια μετα.Αυτο το χούι ακομα και σήμερα το έχω και όπου πάω θα ψαξω το ραδιο.