Πέρσι το καλοκαίρι έπιανα στο ένα χωριό μου (Κολλίνες Αρκαδίας) που βρίσκεται στη νότια Αρκαδία ανάμεσα στο βόρειο κομμάτι του Ταϋγέτου και το βόρειο κομμάτι του Πάρνωνα το Σκάι 100,3 στο μπαλκόνι του σπιτιού με παράσιτα(780 μετρα υψόμετρο) αλλά και πιο ψηλά στο χωριό (900 μέτρα) τον έπιανα πολύ καλά σε αρκετά σημεία και με RDS παρακαλώ. Και στα δύο σημεία όμως υπάρχουν εμπόδια όπως τα Δολιανά, οι λόφοι του Πάρνωνα, και η Αργολίδα. Τότε φυσικά είχε μεγαλύτερη ισχύ από τα 9.01 kW που έχει τώρα.... Επίσης στο αμάξι του θείου μου ακούγαμε Derti 98,6 από την Αθήνα μέχρι τα διόδια της Νεστάνης με λίγα πάρασιτα μόνο!! Ακόμα και μετά το Αρτεμίσιο ακούγαμε (αλλά με λίγη δυσκολία) τον ίδιο σταθμό ο οποίος έχει μικρή ισχύ σε σχέση με άλλους σταθμούς! Ο συγκεκριμένος δέκτης είναι πάαααρα πολύ καλός σε λήψεις. Και κάτι ακόμα, πρόπερσι το καλοκαίρι έπιανα στην Τρίπολη με το MP3 μέσα σε αμάξι τον Hot FM 104.6 και είχα τρελαθεί με το γεγονός αυτό, μιας και συνέβη πρώτη φορά στη ζωή μου, αφού τότε ήμουν μόλις 11 χρονών... Ουφ, τα είπα όλα, κουράστηκαν τα χέρια μου με το τικι τικι στο κινητό!... :? :?