Καταπληκτική αναφορά! Άλλα με πολλά ερωτηματικά! Όλοι αυτοί οι εκκλησιαστικοί σταθμοί από πού να έιναι? Δεν αναφέρεται τίποτα πουθενά για εκκλησιαστικούς σταθμούς στους 91.6 96.5 και 104.4, ούτε για τους 106.2.
Γνωρίζω πάντως ότι υπάρχει εκκλησιαστικός σταθμός από την Ιερισσό μάλιστα με ΒΝΛ από το ΕΣΡ! Ονομάζεται Ορθόδοξος Μαρτυρία άλλα το ΕΣΡ στην βάση δεδομένων του τον έχει στους 97.2...που βέβαια δεν σημαίνει τίποτα επειδή η λίστες του ΕΣΡ είναι γεμάτα λάθη και παλιές πληροφορίες! Έτσι μάλλον ο 106.2 είναι αυτός ο σταθμός αντί για τους 97.2...εκτός πάλι αν εκπέμπει σε άλλο σημείο του νομού στους 97.2. Γιατί έχω την υποψία πως μήπως και οι άλλες συχνότητες...91.6 96.6 και 104.4 είναι το ίδιου σταθμού. Μήπως γνωρίζεις αν είχαν το ίδιο πρόγραμμα? Αλλιώς, παίζεται να είναι άλλοι άγνωστοι μέχρι στιγμής εκκλησιαστικοί σταθμοί από την Ανατ. Μακεδονία η και την Θράκη.
Στους 94 πάλι που άκουσες τον Ρυθμό...από που να είναι αυτός? Υπάρχουν σταθμοί στους 94 στο Δοξάτο Δράμας (ο δημοτικός σταθμός Δοξάτου) και στην Λήμνο (All Day) που ίσως να άκουσες και που ίσως να αναμεταδίδουν τον Ρυθμό. Νομίζω υπάρχει και σταθμός στην Καβάλα στους 94, άλλα υπάρχει άλλος σταθμός εκεί που αναμεταδίδει επίσημα τον Ρυθμό (Θάσος Radio 95.7).
Στους 97.9 μπορεί να άκουσες άλλο σταθμό από την Λήμνο, το Ράδιο Λήμνος.
Ο σταθμός με τα dance στους 104,6 ποίος να είναι? Στην συχνότητα υπάρχουν οι Polis 102,6 από κάποιο αναμεταδότη του νομού Έβρου, ο ΑΝΤ1 Αιγαίου από την Χίο, άλλα δεν νομίζω να είναι αυτοί. Στους 104.6 νομίζω υπάρχει και σταθμός από την Σκόπελο, το Ράδιο Σκόπελος, χωρίς να είμαι σίγουρος. Υπάρχει και περίπτωση να ήταν το...Athens Shock Radio, που έχει πανίσχυρο πομπό στον Υμηττό και νομίζω παίζει και μερικά dance κομμάτια. Άλλα φτάνει ο Υμηττός μέχρι την Χαλκιδική?
Στους 98.1 είναι πιθανό να άκουσες το Best FM από την Λέσβο! Κάνει και αναμετάδοση του Mad Radio.
Βέβαια είναι πολύ πιθανό όλοι αυτοί οι σταθμοί να είναι καινούριοι που δεν αναγράφονται σε κανένα site (media.net.gr, radiofono.gr, fmlist/fmscan, ΕΣΡ κλπ.). Ειδικά από την Δράμα και την Κομοτηνή και τα νησιά έχω την εντύπωση πως λείπουν αρκετοί σταθμοί από αυτές τις περιοχές.
Πολύ ενδιαφέρον επίσης που υπάρχουν οι τοπικοί σταθμοί στους 103.9 και 105!
Τέλος θα συμπληρώσω τους σταθμούς που άκουσες:
-99.7 Ράδιο Έκρηξη (Θεσσαλονίκη)
-Ο Αμερικάνος FM από Σέρρες είναι στους 104.2 άλλα υπάρχει και ο Μελωδία Σερρών στους 104.8.
-107.3 ΕΡΑ Σπορ από Παγγαίο
-103.2 Ράδιο Ρασοπούλον Καβάλας (νέο όνομα)...δεν είναι στους 103.3?
-Ο Σκαϊ Αιγαίου εκπέμπει από τον Όλυμπο Λέσβου στους 105.0 εκτός αν έχει βάλει αναμεταδότη κάπου αλλού στους 105.5. Είπες ότι άκουσες και την ΕΡΑ Αιγαίου στους 105.5 και έτσι υπάρχει πολύ μπέρδεμα εδώ, επειδή δεν ξέρουμε από που να έρχεται αυτή η μετάδοση!
-89.6 URP Καβάλας
-89.8 Super FM Δράμας
-97.8 Ακρόαμα Καβάλας
-98.6 είναι τώρα Ντέρτι Καβάλας
-99.3 πρέπει να είναι Φαντασία FM aπό Ξάνθη και όχι Μελωδία, εκτός αν άλλαξε όνομα
-101.3 Λελεβωσε Καβάλας
-102.8 Ράδιο Ενήμερος Καβάλας