Χθες ανέβηκα όπως πάντα ψηλότερα στη γειτονιά μου στην Πολίχνη για λήψεις!
Λίγο-πολύ παίζανε όλοι οι γνωστοί!
Ανάμεσα στις νέες λήψεις που έκανα ήταν για πρώτη φορά η EΡA 3 στους 103.1 από Βίτσι (τελικά μοιράζει τις ώρες με την ΕΡΑ Σπορ?) ενώ τρελή εντύπωση μου έκανε η λήψη ενός ραδιοφώνου με electro house μουσική στους 107.9 και πολύ χαμηλό σήμα!
Δεν ξέρω αν είναι το σκοπιανικό P radio από το Boskjia που είχε σταματήσει, αλλά τα μοναδικά σκοπιανικά που κατάφερα να λάβω στην Πολίχνη με τα χίλια ζόρια ήταν το 93.3 από το Turtel και 107.0 από Boskjia και αυτό σε σημείο αρκετά ψηλότερα!
Κατά τ' άλλα χθες είχε την τιμητική της η Αριδαία με το 94.8 να καλύπτει ολοσχερώς σε ένα σημείο τον Ερωτικό του Χορτιάτη, ενώ καμπάνα λαμβάνονταν και το Κανάλι 1 92.6 μαζί με το Αλεξάνδρεια, και το Μελωδία 101.5 μαζί με τον Όλυμπο, ενώ δεν κατόρθωσα να λάβω τον 100,6 το Αλμωπία καθώς είχα κλασσικά το Λόγου και Τέχνης με το Ράδιο Λαγκαδά!
Είναι πάντως περίεργο να μην έχω λάβει ποτέ ούτε ίχνος από το Αλμωπία που είναι πανίσχυρο! 'Ισως να μην έχει την κεραία στην Κάτω Κορυφή αλλά απέναντι στη Θηριόπετρα (που δεν περνάει στο σημείο ούτε με τάμα)!
Γενικά βέβαια η 100.6 είναι δημοφιλής συχνότητα, εκεί είναι και το 100.6 ΕΡΑ Μακεδονίας που επίσης ποτέ δεν έλαβα!