Το 107.9 δεν είναι ο republic! Έκανα αντιπαραβολή με αυτό που έπαιζε ο 100.3 και δεν είχε καμία απολύτως σχέση! Εξάλλου δεν περνάνε ισχυρότεροι σταθμοί στη Θεσσαλονίκη μέσα και δη στην Πολίχνη, οπότε πώς είναι δυνατόν να περνάει ο republic?
Δεν θα ήταν απίθανο να είναι κάποιος πειρατής! Το σήμα πάντως φαινόταν να έρχεται από τα δυτικά!
Το 100.6 οπότε καλά διαπίστωσα ότι είναι από Θηριόπετρα! Άρα το Αλμωπία έχουν δύο κεραίες, μία Κορυφή και μία Θηριόπετρα! Η ερώτηση ήταν αν και οι δύο συχνότητες είναι από Κάτω Κορυφή!
Στη Δράμα οι λήψεις από Χορτιάτη δεν μου κάνουν καθόλου εντύπωση! Αν ανέβεις ειδικά στον Κορύλοβο σου έρχονται και τα κανάλια του Χορτιάτη πεντακάθαρα (αυτά που λαμβάνονται και στην παραλία Οφρυνίου μιας και δεν στέλνουν όλα σήμα προς τα εκεί) και εξάλλου και τα ψηφιακά από Κορύλοβο από Χορτιάτη τροφοδοτούνται!
Το Orelek είναι καθεστώς στην ανατολική Μακεδονία!