Όσον αφορά την παραλία Οφρυνίου!
Δεν είναι ακριβώς έτσι οι λήψεις στην περιοχή!
Οι συχνότητες που ανέφερες λαμβάνονται μεν όλες (εκτός της 100,6 του Λαγκαδά) αλλά όχι ταυτόχρονα, όχι σε όλα τα σημεία και όχι όλες τις εποχές!
Πιο συγκεκριμένα, μέσα στην Τούζλα λαμβάνονται πεντακάθαρα οι περισσότερες συχνότητες του Χορτιάτη και είναι λογικό μιας και υπάρχει οπτική επαφή και η λήψη είναι μόνιμη!
Κατά τ' άλλα λαμβάνονται συχνότητες της Χαλκιδικής από το Στρατωνικό και συχνότητες της Ασπροβάλτας (Λόφος) από απέναντι!
Συχνότητες από Βάβδο και Τσουκαλά λαμβάνονται από χάλια ως καθόλου και μόνο μετά την Τούζλα όπως πας για Καβάλα και συγκεκριμένα από την Κάριανη και μετά! Ο Άθως, ο Zoo & o Star περνούν και μέσα στην Τούζλα αλλά όχι πολύ καλά!
Πολύ καθαρότερα λαμβάνεται η Χαλκιδική στα χωριά που είναι ψηλότερα (Ορφάνι, Γαληψός, Ακροπόταμος)!
Το ράδιο Σωχός λαμβάνεται και αυτό γενικά καλά αλλά όχι πάντα τέλεια σε όλα τα σημεία!
Σταθμοί από Θάσο λαμβάνονται καλά μέσα στην Τούζλα μόνο οι δυνατοί! Οι υπόλοιποι από Θάσο αρχίζουν να καμπανίζουν μετά την Κάριανη, όπου δεν παρεμβάλλεται ανάμεσα το όρος Σύμβολο που έτσι κι αλλιώς "κόβει" αρκετά και την τηλεοπτική λήψη από Θάσο μέσα στη λουτρόπολη!
Σταθμοί από Σέρρες λαμβάνονται καλά μόνο σε ψηλά σημεία και μέσα στην Τούζλα όσοι έχουν τοπικούς πομπούς στα σύνορα με το νομό Καβάλας! Η ολική λήψη από Σέρρες γίνεται από την ανηφόρα προς Αμφίπολη και μετά! Ξεκινά απότομα και κόβεται και απότομα προς την αντίθετη κατεύθυνση! Σε εκείνο το σημείο έτυχε να λάβω και τον Πέλλα 103.2!
Τέλος οι σταθμοί από Πήλιο δεν λαμβάνονται σε μόνιμη βάση, αλλά τις μέρες πουέχουμε διάδοση μπορούν να περάσουν από καλά ως καμπάνα!
Υπόψιν ότι το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο στην Ασπραβάλτα είναι πολύ διαφορετικό από το τοπίο στην παραλία Οφρυνίου! Ο κόλπος αυτός λόγω θέσης λαμβάνει από περισσότερα σημεία!
οκ φιλε.. κι εγω με το καιμακτσαλαν αυτη την απορια εχω.. πρεπει να πιανει σιγουρα σκοπια, βουλγαρια (τα ισχυρα), φλωρινα και πτολεμαιδα μπορει να πιανει κ το ερα σερρων αλλα δεν θα πιανει και τπτ αλλο.. για τα 3-5 πηγαδια, καιμακτσαλαν, ανατολικο πηλιο, αρναια, λιτοχωρο και νομο καβαλας συντομα προσεχως κοντα σας.. θα σας κανω εγω ερευνα σε ολες αυτες τις περιοχες μεσα σε 8 το πολυ μηνες.. τα λεμε απο εβδομαδα τα λεμε..