Φιλε Spartifm, εκανες μεγαλη μαγκια που πηγες το μηχανημα της Ρειχειας στους 98,7. Το ειχα προσεξει αυτο το καλοκαιρι που ειχα κατεβει Γυθειο και ειχα δει οτι ο Μελωδια καμπανιζε και στους 98,3 και στους 98,7. Ενω παλαιοτερα που επαιζες μονο στους 98,3 ταυτοχρονα και απο Ρειχεια και απο Γλυκοβρυση υπηρχε λιγο θεματακι και αλληλοταπωμα των δυο μηχανηματων κυριως στους ακροατες εν κινησει στο αυτοκινητο, καθως ακουγοταν ενα συρσιμο απο κατω. Τωρα ομως ολα μια χαρα, την καλυτερη δουλεια εκανες.
Αν μπορεις σε παρακαλω θυμισε μου με ποσα watt παιζετε απο Γλυκοβρυση και με τι κεραια. Κατι μου ειχες πει οτι η κεραια σας στη Γλυκοβρυση ειναι σε ενα κτημα. Θα μπω στο site της γνωστης επιτροπης για να τη δω αλλα αν τυχον κατεβω Γυθειο τωρα που το λες, θα ειχε ενδιαφερον να περασω μια βολτα απο Γλυκοβρυση κι αν και εφοσον υπαρχει και επιτρεπεται η προσβαση στο κτημα η εστω κοντα σε αυτο για το ευρυ κοινο και φυσικα τσιμεντοδρομος για εκει (γιατι το αμαξι μου δεν ειναι για πολλα κολπα), να θαυμασω την ολη κατασκευη απο κοντα.