Καλησπερα σας!!
Ηρθε η ωρα να αποδειξω του λογου το αληθες!!!
Λοιπον, παρα το γεγονος οτι στην συχνοτητα 91,8 στα Νοτια Προαστια λαμβανεται ο Free Angel με χαμηλοτατο σημα, καταφερα τελικα να κανω αυτο που ειχα υποσχεθει σε αναρτηση μου στο θεμα "Ραδιοφωνικο Τοπιο στην Αττικη". Καταφερα λοιπον πριν απο λιγο να λαβω το Ραδιο Βερα του Βολου που εκπεμπει απο Πηλιο στους 91,8 στην παραλιακη στη Γλυφαδα!!! Η ληψη εγινε καθως ημουν στατημενος σε ενα σημειο, διοτι εν κινησει αλληλοταπωνονταν με το Free Angel. Το σημειο οπου εγινε η ληψη ειναι στο ρευμα προς Γλυφαδα, εξω απο τη σταση του Τραμ "Ελληων Ολυμπιονικων" και λιγα μετρα πριν το Palace Hotel.
Στο βιντεο που ακολουθει, φαινεται η συχνοτητα, ακουγονται διαφημισεις του Βολου και το μουσικο σημα του σταθμου και εμφανιζεται σε καποια φαση το rds του σταθμου. Σε καποια σημεια, κουναω σιγα σιγα το κινητο, και φαινεται η κινηση στο δρομο, τα φωτα της πινακιδας του Palace Hotel και τα φωτα της στασης του Τραμ (πινακιδα με αναχωρησεις). Επειδη ομως τυχαια περασα απο εκει και ειχε ηδη νυχτωσει οποτε δεν φαινονται με απολυτη διαυγεια αυτα απου ανεφερα, θα επαναλαβω συντομα τη ληψη (πολυ πιθανον και αυριο) σε πρωινη ωρα, για να φαινονται καλυτερα οι εξωτερικοι χωροι και να πεισω ακομα και τους πιο δυσπιστους για την αξιοπιστια των λεγομενων μου (και για να αποδειξω οτι η ληψη που δειχνει το παρακατω βιντεο εγινε οντως σημερα και οχι στη διακοπη που ειχαν ολοι οι σταθμοι της Αθηνας η οποια εγινε 4-6 το πρωι).
Θα ζητησω συγνωμη διοτι κατα λαθος τραβηξα το βιντεο πλαγια, νομιζοντας οτι το τραβηξα σωστα. Τωρα που το εμαθα στην επομενη πρωινη μου ληψη, το βιντεο θα βγει σωστα.
Οριστε το βιντεο:
ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!! ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!