Σας είπα χθες ότι είχα στην Πολίχνη μια λήψη έκπληξη!
Λοιπόν χθες το βράδυ βγήκα μια βόλτα ως συνήθως! Εκεί που έκανα το bandscan μου είδα ότι έλειπε ο Oasis 98 και στο 98.1 άκουγα με χαμηλό σήμα ένα σταθμό με έντεχνα ελληνικά τραγούδια (από τα βαριά κουλτουριάρικα που λατρεύει ο Βασίλης)!
Κανονικά το αναμενόμενο θα ήταν να λαμβάνω το VTORA από το Boskjia, αλλά από τη μια να παίζουν οι Σκοπιανοί ελληνικά τραγούδια για πολλή ώρα ασταμάτητα και από την άλλη όμως να εμφανίζεται η ένδειξη RDS μόλις λίγο ισχυροποιούταν το σήμα...λίγο περίεργο μου έκανε!
Στο σημείο που πρωτοέκανα τη λήψη ακουγόταν πεντακάθαρα ο Ανατολικός 98.2 της Πιερίας και έτσι δυσκολευόμουν να λάβω καθαρά το 98.1! Τελικά η απορία μου λύθηκε αρκετά μέτρα πιο κάτω όπου έλαβα αυτό:
Τελικά ναι, ήταν το 2ο κρατικό Σκοπιανικό που όλως παραδόξως έπαιζε ελληνικά τραγούδια! Στην ίδια θέση λαμβάνονταν και ψήγματα από το Turtel 90.5 αλλά λόγω των δυνατών τοπικών κανένας άλλος από τα Σκόπια! Το τρελό είναι ότι λίγο αργότερα βγήκε μια γυναικεία φωνή και είπε στα ελληνικά "Θεσσαλονίκη" και αμέσως μετά ξεκίνησε το σύνηθες πρόγραμμα του σταθμού! :shock: