εγω 4 χρονια παρακολουθω τον καιρο και βλεπω οτι τετοια εποχη βγαινουν δυνατα οταν υπαρχουν μεγαλα συννεφα με διασπαρτους κεραυνους, (βεβαια παιζει ρολο και ωρα και θερμοκρασια κλπ) και εγω πιστευω παιζει ρολο να εχει κατα τοπους βροχες, εκτιμηση μου παγιδευονται εκει πανω, κατα εμενα υπαρχει ηλεκτρικο πεδιο στα συννεφα και εξισου οι κεραυνοι (ηλεκτρισμενη ατμοσφαιρα για πολλα χιλιομετρα) ... εχω πολυ πισω φωτος απο sat24 και αυτο συμαβινει καθε χρονο ιδια εποχη το ιδιο επι 4 χρονια ...ξερω θα διαφωνησετε αλλά για δειτε ενα satelite map εκεινη την ωρα που βγαινουν σποραδικα
εκτος αυτου ξεχασα να αναφερω οτι χτες ακουσα rds ιταλο 90.7 απο μακρυα τοσκάνα,
και τωρα 88.5 περασε κατι γρηγορο ... χτες απο οτι καταλαβα εγω εκανα ληψη κατα τις 18:30 αλλα δυναμωσαν (γάλλοι, ισπανοι) μετα τις 19: + γιατι αργοτερα αρχισαν οι Γαλλοι να βγαζουν rds αλλά δεν ειχα αλλο χρονο, αργοτερα θα ανεβασω το video
Συγχώνευση: Κυρ 18 Ιουν 2023, 19:29
δεν νομιζω να βγουνε πολλα σημερα απογευμα στην περιοχη μου γιατι βλεπω τα συννεφα με κεραυνους τραβηγμενα προς βουλγαρια & τουρκια