Ευχαριστώ πολύ Νεκτάριε. Μόνο μια συχνότητα δεν βρήκα στην Λιβύη Αίγυπτο Αλγερία Τυνησία. Οπότε βάζω ερωτηματικό
Ισπανία βγήκε στο θόρυβο αλλά με πεντακάθαρη ανδρική φωνή εκφωνητή. Δεν πέτυχα το χαρακτηριστικό. Δεν κάθησα περισσότερο. Τα ενδιαφέροντα δεν είναι τα 200κιλοβατ της ραι, αλλά τα 100 βατ και το 1 κιλοβάτ των τυνησιων. Τον Ισπανό από λίγο που τον έψαξα δεν έβγαλα άκρη καθως υπάρχουν πολλοί που παίζουν εκεί τόσο από Μαγιόρκα, όσο και από ανατολικά παράλια, αλλά και ακόμη μακρύτερα δυτικά Αφρικής. Σήμερα και χθες η Αφρική έχει την τιμητική. Σήμερα πήγα Καλαμάτα και στην διαδρομή στα βουνά άκουγα σταθερά Αφρική στο αμάξι αντί Ελλάδας. Υπόψη ότι ότι αναφέρω τα ακούω ξάπλα στην κρεβαταρα μου. Ούτε καν έξω.βαρεθηκα όμως, καθώς είναι πάρα πολλοί πλέον και ούτε τους Έλληνες δεν πρόκειται να ολοκληρωσω. Η μεγάλη μου στενοχώρια είναι τα μεσαία, που εγκαταλειφθηκαν από την Ελλάδα στην επαρχία
Συγχώνευση: Πεμ 24 Αυγ 2023, 19:02
Η αφρικανική συχνότητα 99.1 νομίζω δεν μου ταίριαζε στα δύο που λες Νεκτάριε. Εβαλα λάιβ ότι σταθμό υπήρχε και δεν ταίριαζε.δεν ξέρω τι έβγαλα επομένως. Αφήνω πάντα πιθανότητα να είναι κάτι από αυτά που λες, αλλά ειλικρινά δεν ξέρω.
Συγχώνευση: Πεμ 24 Αυγ 2023, 19:08
Μήπως μπορείς να βρεις την ισχύ εκπομπής του τυνησιακου ifm 93.4; Είναι αναμεταδότης της κεντρικής συχνότητας που είναι εντελώς διαφορετική. Δεν την βρίσκω την ισχύ όμως στους 93.40.
Συγχώνευση: Πεμ 24 Αυγ 2023, 19:11
Τελικά το ifm 93.40 είναι από Μοναστήρι Τυνησίας με 1 κιλοβάτ. 977χλμ απόσταση. Το βρήκα.