Παιδιά καλησπέρα,να ρωτήσω, απέναντι που είμαι αυτήν την περίοδο στην Ναύπακτο, παρατηρώ με το αυτοκίνητο μου, στο κέντρο μέσα της Ναυπάκτου, αλλά το έχω παρατηρήσει κάποιες φορές και στην Πάτρα,πχ στην Ναύπακτο προσπαθώ στο ράδιο να ακούσω σταθμό από την Αρόη πχ τον Ρυθμό 94.9,91.5 κλπ, αλλά μέσα στο κέντρο σε ορισμένα σημεία είμαι εν κινήσει με το αυτοκίνητο το σήμα χάνεται πάρα πολύ απότομα και καλύπτεται από παράσιτα full, αλλά μου κάνει εντύπωση διότι το σήμα χάνεται τελείως λες και πλακώνει παρεμβολή θόρυβος δεν ξέρω,σε σταθμούς από το Παναχαϊκό που είναι πιο καλύτερο το σήμα δεν μου συμβαίνει αυτό, αλλά μου κάνει εντύπωση πως σε κάποια σημεία στο κέντρο ακόμη και στην ίδια την Πάτρα μπορεί το σήμα να χάνεται έτσι τελείως και να μην ακούγεται τίποτα, ενώ πχ στο χωριό μου το Ευπάλιο όταν πηγαίνω που είναι σε βουνό μέσα ακούγονται και αυτοί οι σταθμοί στο ράδιο μου της Αροης ακόμα και της Κορίνθου κάποιοι,δεν μου χάνονται πχ όταν βρίσκομαι στο κέντρο μέσα που λες και πλακώνει θόρυβος χάνεται έτσι απότομα το σήμα
Εσείς πώς το εξηγείται αυτό,το ράδιο μου στο αμάξι σας έχω πει είναι καινούργιο Sony κεραία είναι μεγάλη που έχω βάλει απέξω,και η καλωδίωση στο αμάξι από την κεραία μέχρι το ράδιο μου έχουν πει ότι είναι κομπλέ,εσείς πώς το εξηγείται αυτό δηλαδή όταν βρίσκεσαι στο κέντρο με το αμάξι να σου χάνονται έτσι οι σταθμοί με full παράσιτο
Συγχώνευση: Τετ 9 Οκτ 2024, 13:37
Μου κάνει εντύπωση και σας λέω για την Ναύπακτο, γιατί πχ η Ναύπακτος έχει κάλυψη από την Αρόη δεν είναι τελείως μακριά,δεν λέω το σήμα να αλλοιώνεται απλώς και να ακούς παράλληλα και να κάνει και ορισμένα παράσιτα,το θέμα είναι ότι χάνεται τελείως το σήμα σε κάποια σημεία δεν ακούγεται τίποτα αυτό μου κάνει εντύπωση,λες και πέφτει κάποια παρεμβολή κλπ